Da var det vell på tide med en liten oppdatering her;-)

En liten oppdatering fra August og September:-)

Fikk meg som sakt vikar jobb i barnehage for 3-4 uker siden. Der har jeg jobba 3 dager i uken siden jeg begynte. Jeg syns det er veldig morro å prøve noe helt nytt, å jeg trivest veldig godt:-)!


Fikk blomster av min gode veninne Lena, da jeg fikk meg vikarjobb:-)

Så ble Kim syk. Pluss mye annet som plaget han i tillegg. Han fikk vaksine. Pappaen hans reiste på jobb i 6 uker, å Kim er veldig knytta til Pappaen sin. Han han har begynt i barnehagen, så det blir nok masse nye inntrykk som skal fordøyest. Så får han mange tenner nå. Men etter ett par uker, så slapp det endelig taket skikkelig, å nå er gutten seg selv igjen:-)!
Det går fortsatt veldig bra med Kim i BHG, han trivest veldig godt:-) Å vi har endelig komt inni rutiner med Barnehage og Jobb, deilig:-)

Her er ett litt morsomt bilde fra en nydelig August dag av Kim:-)
Ellers så har Jeg vært på "Ladys Night" (jentecrusing). DET VAR MORRO DET:-)! Da var det guttene som skulle kjøre rundt på jentene, alle på med kjøre uniformer;-) Det krydde av nydelige 50-talls jenter over alt, for å ikke snakke om flotte gamle Amerikanere;-) Det var forsjellig program i løpet av kvelden. Bowling, Pilkast, Sekkeløp, Koldtbord på Klubben og Rockekonsert på Feelgood til slutt.
Så hadde jeg meg en runde med Edderkopp jakt i kjelleren en kveld jeg hadde planlagt å legge meg tidlig..!


IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK:-O!


Å ette X-Antall runder med hårspray, fikk jeg til slutt(etter ca.1,5 time)fanga den..!

MEEEN! Noen dager etter:-(
WRÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆL:-(  ???

For en uke siden dro Jeg, Kim og Svigermor på dagstur til Oslo. Godt å komme seg bort litt! Det var nydelig vær den dagen, så vi satt for det meste ute i sola å kosa oss:-) Fikk møtt både Christian og Eileen:-) Veldig kjekt å få se dem igjen!


Jeg & Kim på toget til Oslo:-)

Og i helgen var vi i å feira Leo sin 3 års dag:-)!


Han ønsket seg en Blå sjokoladekake til Bursdagen sin:-)! (Ikkje Jeg som har laget den)

Ellers er he ikke noe mere spennende å fortelle, dagene går i den samme tralten med jobbing, å BGH å sann:-)

 

 

 

 

 

8 kommentarer

Sharetheday

16.09.2010 kl.10:44

Gratulere med ny jobb!:) Jeg gruer meg VELDIG til å begynne å jobbe igjen, jeg starter i desember, kunne mye heller ønske at jeg kunne være hjemme med den flotte sønnen min!

Håper gutten din er blirr frisk igjen nå da. Jeg må si at jeg tror virkelig jeg hadde besvimt om jeg så en så stor edderkopp inne hos meg, grøss:(

Å den kaka var bare helt rå, kjempe fin!!!

Ha en super dag:)

KNM ♛

16.09.2010 kl.10:49

søte bilder :D

Jeanette

16.09.2010 kl.10:58

Sharetheday:

Takk for det:-) Kunne veldig gjerne tenkt meg å hatt sønnen min også hjemme ett år til. Men man får så lite støtte:-( Veldig gla jeg slapp å begynne i full jobb! De dagene jeg har fri, har jeg som regel guttungen hjemme:-) <3

Ha en super dag du også!

Jeanette

16.09.2010 kl.10:58

KNM:

Takk:-)!

myruin

16.09.2010 kl.11:32

Det var vel på tide vel!! :)

Også så stooor som han har blitt!!

Er iallfall ingen baby lenger!!

Og skulle du ikke ha noe å finne på en av fridagene dine, så ta gjerne en tur til fredrikstad..

Jeanette

16.09.2010 kl.12:46

myruin:

Ja, men det mener jeg. Vi må prøve å treffes en gang altså:-)! Kansje når vi kommer hjem fra Sunnmøre, finne en dag da:-)?? Hadde vært morro!!

mammawesterheim

16.09.2010 kl.19:11

ÅÅååh jeg og Jonasen har savnet deg og Kim :D!

Du var helt nyyydelig i 50 talls kjole JEanett, var det gjennom Amkar eller noe sånt ?

Godt og høre Kim ble helt frisk,selv om det ikke var kjekt når det stod på i det hele tatt :/. Så håper jeg at jobb og barnehage fortsetter og gå så bra som det går =)!

Jeanette

16.09.2010 kl.23:12

mammawesterheim:

Kjekk du er:-D

Jada, tok litt tid før det slapp taket. Tøft å begynne i BHG:-) Masse bakterier å styr. Men de sier det er bra at de blir litt syke i starten, så de får bygd opp imunforsvaret:-)!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits