Jeg har fått meg NY MANN:-O

Som dere sikkert har fått med dere, så har Heine vært drit lei, det lange håret..! Jeg har vært veldig skeptisk til at han skal klippe seg kort, men i dag sjedde det!

Etter vi var ferdig hos Øyelegen med Kim(som faktisk gikk veldig bra)så dro Heine til Frisøren. Jeg og Kim dro hjem, så han fikk såve.

Jeg var kjempe spent, men denne gangen var det faktisk helt greit at han gjorde det. Kan godt forstå at håret blir vanskelig å stelle å at det blir i veien hele tiden..! Når det blir så langt.

Jeg hørte han kom inn døra i kjelleren, så jeg sprang ned å møtte han. Men han ble jo kjempe kjekk:-D VELDIG uvant! Men vart veldig fin! Synd jeg bare fikk sett han i ca.10 minutter, før han måtte kjøre til Gardermoen, å videre på jobb til Kristiansund.

Derfor tok jeg en del bilder av han, før han dro så jeg kan se på,hihi! Venne meg til den nye loocken, mens han er borte;-)

Han var borte i 6 uker på jobb nå sist gang, har vært hjemme i knappe 2 uker, så bar det avgårde på jobb igjen i dag. De sier max 14 dager, så hvis det stemmer, er jo det helt perfekt:-) Etter denne jobben regner jeg med det blir juleferie på han, deilig!

Da blir det bare kos med den lille fine familien min, resten av året<3

Nå vil jeg dele noen av bildene jeg tok av han i stad, med dere:-D Extreme Makeover!!Hva syns dere:-)?

Langt eller kort?

 

11 kommentarer

WejPej..

14.10.2010 kl.20:54

Sjå bere kor fjonge han vart.. ,p Og kjøme nå t å halvere utgiftene på shampo og balsam no.. Hehe.. :)

Jeanette

14.10.2010 kl.20:57

WejPej..:

Ja,han vart so fjonge så;-) Forandring fryder, ekje de nåke så hæite:-)? Når han pakka til å reise på jobb i stad, so la han faktisk jænn Balsammi hæime, før den trængde nå han ikkje no! Hehe:-D Forbruket dær går nok betrakteli ned no jah;-)

Gummifrosk

14.10.2010 kl.21:45

Sv; Hehe, skjønner den! Føler meg også som en helt ny person etter jeg har dratt kortet et par ganger. En helt herlig følelse! Nå gleder jeg meg til å stå opp i morgen tidlig å ordne meg til skolen, og ta på nye klær ^^ Yey

Malin

15.10.2010 kl.00:02

Stæike uvannt!! Men på en måte ikkje! Kledde kort hår stæike gått, å spesielt sixpence, akkurat sann so du sa! Det vart stæike bra ditta, FINN!!!

Hilde&Tobias

15.10.2010 kl.09:00

Han ble jo dritfin da;)) Helt ny mann.

Jeg synes at menn skal ha kort hår jeg da, så dette likte jeg..hehe... Så litt mer...eh...øh...velstelt ut;) hihi

Ha en flott dag;)

Jeanette

15.10.2010 kl.10:01

Hilde&Tobias:

Heine har altid vært en sånn type som elsker å provosere folk med hvordan han ser ut. Hvis noen har sakt at nå bør han gå å klippe seg, så har han heller gått 2 år uten å klippe seg,hehe! Men nå var han lei, å tok å klipte seg;-) Sikkert fordi ingen har sakt noe til han en stund,hihi! Han ble så fin så:-)

Ha en super dag dere også Hilde & lille Tobiasen!

wendysinfamilie

15.10.2010 kl.13:28

Mye finere med kort hår thi hi ... Morro med ny gubbe da.. :-))

Flott fest dere var på og ser det ut til ja i neste innlegg da men likevel..

nydelige tassen...

Jeanette

16.10.2010 kl.17:40

wendysinfamilie:

Rart med en Heine uten hår,hehe! Men han vart så fin så:-)

Elisabeth

16.10.2010 kl.20:13

NICE :o) ser litt mer stelt ut med kort hår da. Men lekker ble han ;o)

Jeanette

16.10.2010 kl.20:27

Elisabeth:

Ja, det ble stoor forandring ja:-)! Men ble bra! Om 14 dager kommer han hjem fra jobb, så da får jeg endelig begynne å venne meg til den nye looken,hihi;-) Håper alt er bare bra med dere! God helg:-)

Julie og lille Oliver

22.10.2010 kl.13:06

Kort synes jeg var fint.:)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits