ROMJULEN!

1 Juledag: Slappa vi av hjemme hele dagen. Malin, Adeel, Triana og Martin kom på middag. Jeg bakte en torsk, sammen med torsken gulrøtter, purre så pilla jeg noen reker som jeg hadde med. Kokte brokkoli som vi hadde ved siden av, hollandaise saus og kokte poteter. Den som orket og hadde lyst på fikk kaffi og riskrem til dessert;-)

Vi passet Triana for første gang over natten i dag, så mamman og pappan fik dra en tur på byen:-) Det gikk så bra så, hun såv som en sten hele natten. Verre med han andre;-)2 Juledag: Da Triana ble hentet på ettermiddagen i går, dro Jeg, Heine og Kim Frode en tur til Svinesund å handla litt. Når vi kom hjem stekte jeg entrecote, stekt løk, bernaise saus og chips, enkelt og godt:-)

3 Juledag: I dag er det siste innspurt! Før i morgen reiser vi til kjære vakre SUNNMØRE! Så dagen i dag vil nok gå til pakking og ordning til morgen dagen:-)!

4 Juledag: Da reiser vi til Sunnmøre!

5 Juledag: Mamma har bursdag:-)!

 

Skal dere noe spesielt i romjulen:-)?

Ha en fortsatt fin romjul alle sammen<3

3 kommentarer

Oss i Ugleveien

27.12.2010 kl.16:25

Oi, det var et tett program!

Her er det ingen planer, og det er faktisk litt deilig... Var og spiste julemiddag hos mine foreldre 2.juledag da. Hadde bare han største blitt bra snart, sånn at vi fikk kommet oss ut litt.

Kos deg i romjula!

Jeanette

27.12.2010 kl.20:23

Oss i Ugleveien: Uff da, god bedring, å håper han snart kommer seg på beina igjen! Ikke morro med sykdom midt oppi julen:-( Ja, vi har kosa oss å skal fortsette å kose oss:-D <3

wendysinfamilie

27.12.2010 kl.23:10

Kos dere på tur alle sammen :-)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits