Turen fra Halden til Sunnmøre, ikke bare, bare..!

REISEN: Vi stod opp og gjorde oss klare klokken 4 om morgenen. Litt over halv 5, satt Jeg, Heine og Kim Frode i bilen, klar for en lang reise! Heine begynte å kjøre, men når vi hadde kjørt ett par timer ble Heine dårlig å kasta opp, så vi byttet å kjøre. Hadde oss ett par stopp til på veien, der han kasta opp. Etter det ble det heldigvis ikke noe mer. Han var bare veldig slapp, sliten og trett. Så det ble en ekstra lang reise for Heine denne gangen, stakkaren<3

Kimmen var eksemplarisk slik som han pleier. Han er så snill at jeg får vondt i hjerte mitt. At en super aktiv gutt på 1,5 år, klarer å holde ut 11 timer i bil er bare helt enestående. Pakka med niste og en del leker så han hadde å ordne med.

Vel fremme på Sunnmøre: Når vi var vell fremme, slappet vi av litt. Så ble det feiring av Julaften nr.2! Først ventet en nydelig Julemiddag på oss! Endelig fikk jeg fåreribba mi;-) Svineribba var også på plass og masse godt tilbehør! Når mettheten hadde gått over litt, så var det pakke åpning. Der låg mange pakker under treet å ventet på oss:-D JIPPI!

Vi fikk så mye fint alle mann, så vi var helt overveldet!

 

 

2 kommentarer

wendysinfamilie

30.12.2010 kl.21:59

Uff så kjedelig for din kjære ikke godt å være dårlig på en slik lang reise, så morro med en julaften ekstra :-))

Jeanette

31.12.2010 kl.10:18

wendysinfamilie: Ja, det var skikkelig uflax at han skulle bli dårlig akkurat den dagen vi skulle sitte i bil i 11-12 timer! Så det ble en lang og tung tur for Heine:-/ Men heldigvis var han helt fin etter en lang og god natt med søvn:-) Nei, en Julaft extra er ikke feil;-)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits