29.12.10. Tror jeg eksploderer snart!!!

Ja, i går ble Mamman min 45 år gammel:-D Gratulerer så mye med overstått<3

Når vi stod opp, samlet vi oss rundt frokost bordet alle mann. Mamma(Aase), Pappa(Frode), Lille søster(Malin) Jeg, Heine og Kim Frode. Vi spiste en lang og nydelig frokost!

I to tiden dro vi ut til Mormoren min, hun hadde laget Kalkun fylt med Epler og SviskerWaldorfsalatFløtesaus og Kokte poteter. Har gått å drømt om denne kalkunen i flere uker. Det var så nydelig at Jeg trodde jeg hadde spist meg ihel!! Etter på fikk vi dessert. Vanilieis, med lun kirsebær kompott og havreflarn. Perfekt! For is, det får man ned uansett hvor mett man er, hihi!

Om kvelden kom Farmoren og Farfaren min på besøk, ett par vennepar av foreldra mine, og en god nabo:-) Mamma disket opp med masse god Spekemat, hjemmelagd Potetsalat, Røykalaks, og hjemmelagd Eggerøre. Selv om jeg egentlig fortsatt var mett etter middagen, så gafflet Jeg innpå som om det var første og siste gang Jeg såg mat:-P Så var det kaker og kaffi. En suksessterte og konjak-kake. NAMMIS<3 Hjelp, tror jeg sprekker snart!!

Jeg ble bedt på Hjortefilet om kvelden av Cecilie, en veninne av meg. Siden Men stod over middagen siden Mamma hadde bursdag og det ble så mye mat. Men tok meg en tur på besøk å hilste på jengen. Silje og Janette var der også. Kjempe koselig å se igjen jentene:-) <3

4 kommentarer

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

30.12.2010 kl.19:00

Med julen følger det med så alt for mye god mat ;-)

Kjenner meg full i magen ofte, så skal bli godt med "hverdag" igjen! Mye god mat dere har spist iallefall, konjakk kake hørtes jo nydelig ut!:)

30.12.2010 kl.21:33

må berre sei du e nauta go å blogge :) arti å fylle me på utviklinga has kom :)

Jeanette

31.12.2010 kl.10:16

famwangaasegg: Ja, det er veldig koselig mens det står på, men også veeldig godt når man kommer tilbake til hverdagen igjen;-) Kroppen får jo sjokk av all spisinga,hehe! Ja, konjakk iskaka var nydelig!!

Jeanette

31.12.2010 kl.10:18

Anonym: :-)!!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits