Etter 12 timer i bil.

Ja, i dagtidlig klokken halv åtte satte vi oss i bilen å begynte på den lange reisen fra Sunnmøre, til Halden. Tok oss god tid, å hadde mange korte stopp, der vi strekte litt på beina:-) Kimmen vår har vert like tolmodig og enestående som altid<3 Får helt vondt av han, for han er så snill<3

Ganske nøyaktig tolv timer senere parkerte vi bilen utfor huset vårt:-) Tok litt eksta tid i dag siden Kim fant ut at han skulle bæsje, ikke mindre enn fire ganger på turen,hihi! Så var det jo veldig glatt, så vi måtte ta det pent. Men jeg syns det har gått kjempe bra for det om:-)

Nå er vi i allefall hjemme, å det var godt! Kimmen fikk kveldsmat, etterpå fikk han løpe litt rundt her, før han la seg. Nå sover han søtt i senga si<3 Heine henta masse ved å fikk fyrt i peisen å nå kjenner jeg at her begynner å bli godt og varmt:-) Nå sitter vi her med hver sin PC for å få tiden til å gå. venter på at vi skal få Pizza levert på døren;-)

Ha en fin kveld alle sammen:-)!

 

 

6 kommentarer

myruin

05.01.2011 kl.21:03

Så bra at turen gikk bra! Føret er jo ikke det beste akkurat!

Jeanette

05.01.2011 kl.21:55

Ja, man blir så annspent når det er glatte veier, så blir ektra slitsomt. Men vi kom fram i god behold alle sammen, å det er det viktigste:-D

wendysinfamilie

05.01.2011 kl.23:02

Så bra dere er trygt hjemme igjen, er langt på glatte veier, deilig med pizza på døren etter lang tur tenker jeg, kos dere :-))

Hilde&Tobias

05.01.2011 kl.23:10

Godt å være hjemme igjen tenker jeg ;)

Vi var også på Sunnmøre i jula, men denne gangen tok vi flyet;) Sist gang vi feiret jul der kjørte vi bil og brukte 15 timer oppover!!! DA satte mor ned foten og sa at dette gjør jeg ALDRI mer igjen, neste gang tar vi fly! Men til påske igjen da tar vi bilen ;)

Jeanette

05.01.2011 kl.23:18

wendysinfamilie: Ja, det var godt å komme hjem:-) Å perfekt! med en Pizza levert på døra etter en laaang reise;-)

Jeanette

05.01.2011 kl.23:23

Hilde&Tobias: Koselig da:-D Hihi! Ja, 15 timer i bil er lenge det:-O Husker du fortalde det! Dere følte det fungerte fint med fly da eller:-)? Vet ikke når vi får prøvd fly, med tanke på blodproppen Kim hadde i hodet:-S MEN når vi to har reist alene oppover har vi tatt toget ett par ganger, å det syns jeg har fungert veldig fint:-)! Pappa henta oss på Åndalsnes en gang, å en annen gang På Moa(Ålesund):-) LYKKE til med bil testings tur til Sunnmøre til Påska da:-D krysser fingrene for at det går litt fortere denne gangen;-)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits