au, Au, AU:-(

Natt til Lørdag voknet jeg midt på natten av en grusom tannverk. Betent visdomstann, nok en gang! Fatter ikke hvorfor jeg ikke kan få trekt den, når jeg vil det selv? Men de mener at jeg trenger ikke det, da den fortsatt vokser og ser fin ut. Vokser? Syns den har stått på stedet hvil så lenge jeg kan huske.

Er vell 10 år siden jeg fikk alle 4. Oppe er de helt i gjennom, men nede ligger det litt tannkjøtt over ene tanna. Noe som har resultert i at det er ikke første gang jeg sitter som i skrivende stund.

Tok to Paracet før jeg la meg i går, samme som kvelden før. Nøyaktig 6 timer senere vokner jeg av en grusom tannverk. Jeg klarer ikke å gape opp, ikke svelge, har øreverk og hodepine. Noe som igjen resulterer i at jeg blir kvalm. Kommer jeg ikke inn til Tannlegen i dag, kommer jeg seriøst til å trekke ut tanna med en knipetang selv!

Prøvde til og med ett kjærringråd i går kveld, som var å ha masse grovsalt på det betente området. HJELP! STORE SMERTER!!! Men det ble faktisk litt bedre etter en god stund:-) Skal vist sprenge nærvene, eller noe i den dur..Råd fra en gammel Sjømann, og en gammel Bestemor:-)

Har tatt en pille nå, å håper den vil virke litt snart, så jeg får prøvd å lagt meg igjen.

 

Har dere noengang hatt skikkelig tannverk?

 

4 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

10.01.2011 kl.07:53

Tannverk er vondt!Håper du kommer deg til tannlegen.

Ja,hatt tannverk,og den måtte rotfylles,værste jeg har gjort,fy så vondt det var i flere dager.Jeg gråt og levde på smertestillende.

Jeanette

10.01.2011 kl.08:23

mammantiljessica: Uff da:-( Ja, vi får håpe det! Skal ringe nå:-) Er ikke lenge siden jeg brukte over 8000 med Tannlege på rotfylling:-S Det var ikke noe morro nei:-( Nå håper jeg bare de kan trekke tanna. Så håper det er en visdomstann som en enkel å trekke, og at den ikke må opereres ut!

Therese

10.01.2011 kl.18:24

Hei, Slite me d samme probleme sjøl...So ej veit kor du he d!!! he ei visdomstann so ikkje kjeme heilt ut.. å va me tanlegen rett før jul å fekk antibiotika å so skulle ej bruke corsodyl ( eller ka d heite) men han tanlegen min sa han anbefalte å trekke den viss ikkje kunne ej blir plaga me betendelse på å ta heile tida. S o d va han so sa til mej at ej burde trekke den før å sleppe noke plage me den. No he ej fått innkalling til en tanlege i ålesund den 26.januar å skal få d jort! Men ej GRUR mej!! HATA tannlege å alt so he me d å jer!!! :( men skal bli grett å bli kvitt problem tanna. :)

Jeanette

10.01.2011 kl.20:57

Therese: Ja, de ej ergra mej mest over, e faktisk at hadde tanna våre vekk, hadde ej slåppe ditte styre no:-/ Fattakje ka vi ska spare på disse visdomstennene ette. Eni me du, ekje støv kjekt me tannlege! Usj! men godt når de e gjort å vel overstått! Du må ha masse lykke til, å håpe du blir kvitt planene FØR ALLTID:-D <3

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits