"Lever" på smertestillende:-(

Fikk komme på akutt time hos Tannlegen på formiddagen i dag. Han fikk rensa det betente området rundt visdomstanna, og la en liten bit med gassbind med rensemiddel på under tannkjøttet som ligger over tanna. Den skal ligge der ett par dager, så skal jeg på kontroll igjen. Fikk antibiotika også, som jeg skal ta.

De var redde betendelen hadde spredd seg nedover halsen, da jeg sliter veldig med å svelle og gape opp. Kjente på panna mi etter feber og ordna og styrte. Trekking av tann er endelig under diskusjon!

Trodde jeg var "bra igjen" tidligere i dag, men når virkningen av de smertestillende pillene gikk ut, trodde jeg at jeg hadde klikka mentalt av tannverk. Syns nesten det var verre enn før:-(

Tok en ny pille, å la meg under ett pledd på sofaen. Hadde så vondt at det var så vidt jeg orka og eksistere..Det var den lengste halv timen i mitt liv, når jeg venta på at pillen skulle funke..

Jeg ber til høyere makter om at jeg er "bra igjen" i morgen når jeg vokner. Hvis ikke er jeg redd det klikker mentalt...


Kim og Pappsen kjører bil til hverandre:-D

6 kommentarer

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

10.01.2011 kl.23:07

Åh, tannverk er noe av det værste! Hadde en kraftig betennelse etter snuppa kom til, var både rød og hoven. Og jeg kan med hånda på hjerte si at det var værre enn alle riene til sammen!

Håper du blir bra snart, og at antibiotikaen virker. :) Ha en fin kveld!

Jeanette

10.01.2011 kl.23:53

famwangaasegg: Ja, det er helt grusomt mens det står på:-S Fikk det natt til Lørdag, så syns det kan ta bli bra igjen nå! Satser på at rensinga og antibiotikaen gjør susen, å at ting vil føles bedre i løpet av morgen dagen:-)!

Takk det samme:-)!

TK

11.01.2011 kl.08:38

Men om det ikke er bedre i dag, så må du jo ringe tannlegen igjen, du skal da ikke gå sånn! Og hvorfor tviler de på om de skal ta den vekk i det hele tatt egentlig?

Jeanette

11.01.2011 kl.10:23

TK: Jeg skal på ny kontroll på Onsdag. Tenker og håper at når antibiotikaen har fått ett par dager å virke på, så må det vell bli bedre. Håper det i allefall. Kansje jeg må operere den ut, da tar det vell litt lenger tid, eller om man bare kan få trekt den:-/? To tannleger hadde en heftig diskusjon i allefall om inngrep og bla, bla. Føler meg ikke særlig bedre i dag, noe som er ganske fortvilende:-(
Takk for kommentaren :)

ha en flott kveld videre.

Jeanette

11.01.2011 kl.20:28

Tina: Bare hyggelig:-) Å takk for det!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits