Søndag-Hold hviledagen hellig;-)

Kim er fortsatt flink å såver om natta:-) I dag stod vi opp nermere 09.30. Heine hadde fyrt opp i peisen til oss, før han dro. Snille Heine!  Han er i Sverige en tur, og skal hente noen bildeler;-)

Jeg og Kim slapper av å nyter livet:-) Det står på fin bakgrunns musikk. Vi har sittet på gulvet med hver vår bakebolle på hodet, å lekt at vi lager mat:-)!

Ute er det is over alt. Stod nettopp å såg på en stakkars gammel Mercedes stasjonsvogn som for glidende i en bakke her. Tror at bilen vår skal få stå i dag ja!

Om en stund blir det enten at vi går en tur bort til Nina, eller hun/dem kommer hit en tur på kaffi:-)Først skal Kim få dagens lur;-)

Ha en fin Søndag alle sammen!


Nam, bok;-)

7 kommentarer

Mia

16.01.2011 kl.13:52

Nettopp lest sykehushistorien din. Er bare så utrolig bra at lillegutt greide seg!! Satt med tårer i øynene og leste at dere ble sendt hjem med beskjed om at han ikke var uttørka og du bare skulle gi erstatning. Ikke lett det med et barn som ikke vil suge. Håper helsesøstera tenker litt lenger neste gang hun får et barn som er så dårlig. Takk for at du delte historien... ser det er lenge siden nå, men det var godt å lese ... kjekt å lese alt som får en lykkelig slutt :o) Håper jeg ALDRI kommer til å oppleve noe lignende med vesla mi som er 8 mnd og en sunn og god solstråle. God søndag videre :o)
sv: takk for det :):)

Jeanette

16.01.2011 kl.17:55

Mia: Vi bytta helsestasjon etter denne hendelsen. Når jeg ser på bilder fra den tiden, så ser han ikke fin ut altså. Bleik og avmagret. Når hun skulle sjekke om han var uttørket strøk hun bare hånden over fontanellen på hodet, siden den sto på spreng av hjernehinne betendelsen, trodde ikke hun han var dehydrert. Men hadde du dratt ut huden på armen, beinet, eller hvor som helst, så gikk den ikke tilbake, som er ett klart tegn på dehydrering..Men de sa i ettetid at det er SÅ SJELDEN at spedbarn blir alvårlig syke, og det var grunnen til at det aldri ringte noen bjelle. Å at han ikke klarte å suge, var fordi han var så slapp. Håper det går bedre, hvis det blir en neste gang:-)! Å MASSE lykke til med datteren din på 8 mnd. FIN alder:-D <3

wendysinfamilie

16.01.2011 kl.22:36

så deilig med en inne kose dag :-)

Klem

Jeanette

16.01.2011 kl.22:57

wendysinfamilie: Ja, det er godt det også inni mellom:-) Klem tilbake.

emil & oss <3

16.01.2011 kl.23:07

nydelig bilde av tøffingen :)

søndager er deilige! :)

vi har omoblert stuen i helgen å Emil har fått stor seng! :)

så ble ikke noe hellig viledag akkurat, men vi har en ny sjanse neste helg :)

Jeanette

17.01.2011 kl.09:40

emil & oss: Ja, men av og til er Søndagene eneste dagen man har til til å få gjort slike ting:-) Flinke dere er da! Å heldige Emilen, som har fått stor seng:-)! Håper dere får hvilt dere alle mann neste helg da<3

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits