Ommøblering..! *Bilder*

Slike ting kan jeg ligge våken på natten å pønske på;-) "Skal tro om det blir bedre hvis vi gjør sånn og sånn?!" Hehe! Heine blir helt oppgitt:-P

Så det vi har gjort i dag, er rett og slett å flytta senga som stod på rommet vårt, inn på de ene gjesterommet, og den sengen som stod der, inn på det andre gjesterommet, og den som stod der igjen, innpå vårt rom,hehe!

Fikk også flytta skapet på ene gjesterommet på en annen vegg, så det ble mye bedre plass:-) Er så deilig når slike ting er gjort!!

Er to senger på ene gjesterommet nå, en dobbeltseng og en enkelseng, så der er litt trangt. MEN tiden går fort, å brått skal Kim flytte fra sprinkelsengen sin, og over i stor seng. Da flytter jeg enkeltsengen inn på rommet til Kim:-)

Det neste jeg hadde planer om å få gjort nå, er å få hengt opp lyskrunen vi fikk av mamma & Pappa over spisestuen, kommer til å bli så fint:-) Å så fikk vi noen lys av dem, til å ha inni ene seksjonen vår:-)

Når dette er gjort er det bare å finne noen nye prosjekter å begynne på;-) Er nok å gjøre!!

Slenger med noen bilder av de endelige resultatene:


Nå er sengen flyttet innerst i rommet, og skapet på motsatt vegg:-)

Satte skapet atmed pipa, så ble plassen bedre utnytta:-)

Denne sengen hadde vi:-) Her er det andre gjesterommet(Opprinnelig kjellerstue)Trenger det som såverom inntil videre.


Her står den enkeltsengen som Kim skal få etter hvert:-) Å en vugge som han har vokst ut av, for lengst!Er bare ett hull i veggen som skiller rommene.

Her er sengen som havnet på vårt rom. Med det nydelige sengesettet fra mormor:-) Rommet skal pusses opp(!) Men andre etasjen er først ute:-)! (stue, kjøkken, vaskerom/bad)

10 kommentarer

aase merethe

17.01.2011 kl.17:54

D trengs sårt me oppussing der ja :) Hjelpe meg,finaste tapet i verden ;)

Monja

17.01.2011 kl.18:02

Kor fint sengesett!! Skal tru om d finst til dobbeldyne mæ...

Jeanette

17.01.2011 kl.18:57

aase merethe: Hihi! Ja, såveromme vårt å badet, hakje tatt skade ta en liti make over;-)

Jeanette

17.01.2011 kl.18:58

Monja: Ja, nydelig<3 Står masse fine ting på de også, så jær de blir ænda finare:-) E kjøpt på Prinsess, så du fe fare å høre me dei:-) Ekje so lenge sida de va avbilda i ei brosjyre ej fikk frå dei i Posten:-)

anchi

17.01.2011 kl.20:45

Ååå,det e såååå kjekt med ommøblering og all slags prosjekter i heimen!!Eg e helt lik,kan ligge våken og planlegge,og så må det helst skje med en gang ;) hihi..kjempekjekt!! Slenger meg på skryten av sengesettet,superflott og en smule romantisk ;)

emil & oss <3

17.01.2011 kl.20:56

sinnsykt artig med ommoblering :)

veldig fint sengetøy dere hadde, koselig!

Jeanette

17.01.2011 kl.21:33

emil & oss: Ja, enig! Jeg elsker å ommøblere. Styre med interiør og lage til:-)! Ja, det sengetøyer er bare nydelig og en halv<3 Står mange fine setninger på det også:-) Kjøpt på Prinsess!

Jeanette

17.01.2011 kl.21:37

anchi: Ja, jeg også elsker alt som har med interiør og gjøre:-)! Flytte om på ting, å lage det koselig, blir aldri lei!! Å ja, det bør helst sje med engang;-) Bare synd ikke gubben er like interessert,hihi! Ja, gleder meg til å legge meg i det fine sengesettet, står mye fine ting på det også<3

wendysinfamilie

17.01.2011 kl.22:58

Jeg elsker å ommøblere, om 2 uker skal jeg ene og alene pusse opp rommet til lillegutt, er så kjedelig der inne ... må fikse mikse litt..

Jeanette

17.01.2011 kl.23:22

wendysinfamilie: Ja, jeg blir aldri lei av å flytte på å ommøblere, styre og ordne:-) Flink du er da:-) Gleder meg til å se FØR og etter bilder:-)! Dumt jeg ikke tok FØR bilder, men, pytt pytt;-) Ting skjedde så fort når vi først satte i gang,hehe!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits