Indisk Aften;-)

Dagen vår startet med bading og skrubbing av en liten gutt, som hadde servert oss den saftigste bleien jeg noen sinne har sett, i hele mitt liv. Så tiden gikk, og da han i tillegg ikke hadde såvet så godt i natt, pga tett nese, fikk han være hjemme i dag;-)

I 12 tiden gikk Jeg og Nina samme runden som i går, på nesten en time, deilig:-)! Man får mye bedre energi, når man starter dagen med en gåtur.

Etterpå dro Jeg og Kim en tur i butikken å handla litt.

Klokken 16 kom Malin, Triana og Martin på middag:-) I dag ble det Indisk. Har ikke noe navn på retten, men kan forklare dere fort og enkelt hva retten består av:

Kyllingfilet i strimler, brokkolibuketter, gullerot, rødløk, paprika som jeg freser i panna. Så drysser jeg over en god og sterk blanding av krydder og kokkosmelk. Lar dette surre en stund, så er det klart for servering:-) Hadde ris og nanbrød ved siden av. Elsker denne retten her!

Ellers er Heine i garasen å ordner noe med en bil, å jeg slapper av inne å nyter stillheten;-)

Har dere hatt en like saftig start på dagen som meg:-P?


Gleder meg til temperaturen begynner å stige, sol og tørre veier. Da skal jeg kose meg bak rattet her;-)


I denne;-)


 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits