Siste dagen i dag..

I går dro vi en tur til Svinesund å handlet inn til helga. Vi laga oss koteletter med surkål, poteter, gullerøtter, fløtesaus og tyttebær syltetøy til middag. Det var nydelig godt. Akkurat det som fristet:-) Om kvelden dro jeg en liten tur å besøkte Lisbeth og Lena:-)

I dag har vi vært hjemme hele dagen. Bare slappet av og kosa oss:-) Klokken 4 fikk vi middags gjester:-) Malin, Adeel og lille Triana. Ble nesten det samme som forge Søndag. Heine syns det var så godt,hihi!

Men denne gangen ble det ytefilet i steden for mørbrad, mørt og godt kjøtt! Med råstekte poteter med olivenolje, urter og hvitløk(i steden for grillkrydder) rødløkskompott, og en blanding av ferske shampinjonger og bacon, med Peppersaus til. Falt i smak hos hele jengen:-)

Ellers så er det siste dagen Heine er hjemme på lenge:-( For i morgen reiser han på jobb igjen, å blir borte helt til 11 Mars. Altfor lenge! Men sånn er livet. Så vi får bare gjøre det beste ut av det:-) Vurderer faktisk en tur hjem til Sunnmøre, kansje allerede neste Mandag:-D


JIPPI! Nybadet og fin!


Men snublet plutselig i kuskinnet:-(


Litt trøst med Mamman min<3 Og alt var bra igjen:-D

 

8 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

30.01.2011 kl.21:18

Det var jammen i meg lenge.Hvor jobber han?

emkey

30.01.2011 kl.21:51

Gleda mej til du kjeme =)

Jeanette

30.01.2011 kl.21:52

mammantiljessica: Han er selvstendig næringsdrivende:-)Så han jobber på båter og plattformer rundt om i verden. Legger kabel og graver kabel. Nå skal han til Singapore og Kina. Misunnelig!

Jeanette

30.01.2011 kl.21:52

emkey: Å vi gleda oss til å kåme:-D

VaniljeMamma

31.01.2011 kl.11:31

Uff, høres forferdelig kjedelig ut å være alene hjemme så lenge..:( Tror ikke jeg hadde klart det, jeg overlever såvidt en kveld;)

Jeanette

31.01.2011 kl.14:26

VaniljeMamma: Hehehehe! EN kveld alene er LUXUS;-) Ja, 6 uker er altfor lenge:-( men må man, så må man..

emil & oss <3

31.01.2011 kl.17:59

Så fantastisk nydelig (!!)

Hva er det din kjære jobber med?

Lenge å være aleine, men er også deilig å vite at den andre personen savner deg (Dere) :)

Jeanette

31.01.2011 kl.18:26

emil & oss: Heine er selvstendig næringsdrivende. Han jobber på båter og plattformer rundt om i verden, der han jobber med lasting-legging og graving av kabel.(Kabel man legger på havbunnen) Båten jeg jobbet på før jeg fikk Kim jobbet med det samme:-) Ja, absolutt! Man bevarer gnisten med å ha det slik:-) I begynnelsen jobbet vi begge ute, og hadde nesten aldri fri samtidig, men nå er i allefall en av oss hjemme hele tiden:-D

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits