Første dagen vår hjemme i Tjørvåg:-)

Jeg og Kim stod ikke opp før klokken 08.30 i dag, spiste frokost, og tok livet med knusende ro:-) Når Kim tok første luren sin rundt middagstiden(12.00) hev jeg meg rundt og virket litt. Dysjet og ordnet meg:-)

Mormor ringte og ba oss på middag klokken 14.00. Der fikk vi servert nydelige koteletter, med honning-glaserte eplebåter, svisker og Aprikoser. Surkål, kokte poteter og brun saus. NYDELIG! Så jeg spiste selvfølgelig ALTFOR mye;-)

Etterpå kokte hun kaffi og til den fikk vi helt fersk mor monsen kake. Som snille mormor hadde bakt for anledningen:-) Selv om jeg var så mett etter middagen at jeg trodde jeg skullde dø, så tror jeg at jeg fikk i meg 5 kakestykker:-O Hjelp.

Kjenner magen er sprengt fortsatt. MEN gnagesyk?! JESS!

Kim såver, og Jeg og Mamma skal slappe av i hver vår sofa fremfor Tven i kveld;-) Pappa måtte desverre reise på sjø i går om morgenen, så han rakk vi desverre ikke å møte denne gangen:-(

Ha en fin Tirsdag alle sammen<3

4 kommentarer

myruin

08.02.2011 kl.20:53

Høres deilig ut!

Hvor lenge er det du blir der oppe?

Når du kommer hjem, DA må vi... :)

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

08.02.2011 kl.21:02

Deilig å være hjemme en tur kan jeg tenke meg:) Godt å bli oppvarta med Mors mat;)

Jeanette

08.02.2011 kl.22:01

myruin: Tenker vi blir ett par uker ca. Ja, vi har en date når vi kommer hjem:-) Gleder meg!

Jeanette

08.02.2011 kl.22:03

famwangaasegg: Ja, det er kjempe deilig å bli vartet opp av foreldre og besteforeldre:-) Nå skal jeg nyte HVER dag, med venner og familie<3

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits