En super duper kjempe overraskelse!!!

Mormor kom som sagt på middag til oss klokken 14 i går. Mamma serverte svinesteik, med nydelig tilbehør. Etterpå var det kaffi, jordbær og blåbær me eggedosis<3 Nammis!! Så hadde jeg kjøpt en liten Marsipankake for anledningen:-)

Etter Mormor dro hjem, gikk Jeg, Mamma og Kim ned til Farmor og Farfar en tur. Der var det fult hus og stormende jubel! Tanter og søskenbarn:-) Der det ble enda mere kaker og kaffi. Noe som passet min gravide kropp perfekt;-)

Når vi for gåendes hjem over, kom der en bil som bråstoppet ved siden av oss midt i bakken. HJELP. Tenkte jeg. Plutselig hørtest det HYL fra innsiden av bilen, så hørtest det HYL fra utsiden av bilen, så hylde jeg, og så alle tre på en gang!!!  HYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYL!!! Det var søstra mi som kom uventet hjem fra Geiranger, så det var en super duper overraskelse det:-D

Litt senere "ronda vi Våji" som vi sier her ute. Tok oss en biltur til Fosnavåg sentrum og sjekket trøkket, med andre ord;-) Stoppet på den lokale sjappa å fikk oss hver vår baguett og brus. Som om det ikke hadde blitt nok mat tidligere;-)

Når vi kom hjem gikk det ikke lange tiden før vi alle tok kvelden:-)

8 kommentarer

anchi

14.02.2011 kl.11:54

Ååå så koselig!!!Vet du,eg har faktisk vært i Fosnåvåg sentrum!!hehe..var der for 11år siden,tror vi skulle til Remøya...noe som heter det??hehe..men uansett,høres ut som en herlig dag,full i mat og kjekk familie :) Koselig!

June

14.02.2011 kl.13:33

Herlig! <3

Jeanette

14.02.2011 kl.16:55

anchi: Ja, det var en kjempe koselig overraskelse:-D Neeeei! Så morro:-D Har du det? Ja, Remøya er i Fosnavåg:-) Skulle dere til Runde å se på Lundefuglene da eller:-)? Ja, det ble en kjempe koselig dag i går! Å ikke en ensom dag slik som i fjor, hjemme alene i Halden;-)

Jeanette

14.02.2011 kl.16:55

June: Ja:-D <3

emil & oss <3

14.02.2011 kl.17:32

Så koselig med overraskelses besøk da :)

Kaker er godt når en er gravid <3

anchi

14.02.2011 kl.20:10

Då va det godt det ikke ble ensomheten i år og ;) Du,eg skulle gjerne pyntet på sannheten og sagt at det var det vi skulle,men den gang ei..hehe..en venninne av meg er derfra,og hele fam.bor der,og de har et sånt sommerhus der..så vi tok hurtigruten opp(bodde i bergen da)og var en uke på fyllatur.. :P hehe..kjekt å være 15 på sunnmøre ;) Va kjempekjekt der,d va det ;)

Jeanette

15.02.2011 kl.00:25

emil & oss: ALT er godt når man er gravid, hihi! Jaaaa, det var kjempe koselig:-D

Jeanette

15.02.2011 kl.00:27

anchi: Hihi! Ja, feste det kan vi her oppe, hehehehe! Hjelpe meg. Verden er ikke stor! Da vet jeg kansje hvem det er, eller i allefall kjenner noen som kjenner dem:-) Morro!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits