Litt er bedre enn ingenting!

Pappa måtte jo som sakt  plutselig reise på sjø samme dag som jeg og Kim reiste til Sunnmøre. Noe som gjorde at vi ikke rakk å treffe han, før han dro.

Men i går kveld fikk han hoppe på land, mens båten skulle losse. Han skal ikke reise igjen før i kveld:-) Det var stor stas for Kim å få møte Morfaren sin igjen:-)! Da har vi i allefall fått sett Pappa/Morfar litt, noe som er bedre enn ingenting:-)!

I dag har vi hatt koselig besøk av Ramona og Tobias:-) Like koselig som altid å se dem igjen! Håper det ikke blir lenge til neste gang. Kansje vi skal prøve å reise til Ålesund å besøke dem:-)

Nå har vi spist Semulegryns suppe og Boknasild til middag. Noe jeg hadde bestilt, til vi kom oppover;-) Jeg elsker ALT som er tradisjoner og gammledags;-) Hihi!

Til dessert venter en nydelig Oreokake, som mamma baket tidligere i dag<3

Som dere sikkert skjønner, så nyter jeg hver en dag "hjemme" på kjære vakre Sunnmøre!

Ha en fortsatt fin dag alle sammen:-)

2 kommentarer

emil & oss <3

17.02.2011 kl.21:24

Så bra han fikk treffe morfar, og at du fikk treffe pappa :)

Dette sjømann yrket er ikke lett å forholde seg til :)

Jeanette

17.02.2011 kl.21:35

emil & oss: Jaaaa:-) Hele gutten strålte! Og det gjorde Morfar også:-) nei, uff..dette sjømanns yrket er til å bli gal av, av og til. Kan ALDRI planlegge noe som helst, stadig forandringer. Men, men, sånn er livet:-/ :-)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits