Søndag og 1 års dag!

Ja i går var de nok en nydelig dag i Halden, med blå himmel å sol:-) Jeg sier det igjen. Rart hva det gjør med energien og humøret! Nina kom bort å tok en kaffi på formiddagen. Det var deilig å sitte ute i solen. Den varmet godt:-)!

Kim fikk seg ett deilig bad. Etter han voknet fra luren sin, dro vi i 1 års dag til lille Triana:-)! Hjelpe meg som tiden flyr! Syns vi nettopp fikk telefonen om at NÅ var Prinsessen født:-) Er på barna man ser hvor fort tiden går!

Kjente jeg var veldig sliten når vi kom hjem fra selskapet. Den lange reisen satt også fortsatt i kroppen, så det var deilig med bare Jeanette tid, etter jeg la Kim Frode. Skar meg opp masse frukt, å bare slappet av å nøt stillheten;-)


Her sitter jeg å spiser på noe, som Kim har VELDIG lyst å smake på,hihi!

Har dere hatt en fin helg:-)?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits