Ny uke, nye muligheter!

I dag er det første gangen på en måned at Kim er i barnehagen:-) Å det var stor stas! Han ropte "Heia, heia, heia!" Å løp avgårde, hadde ikke tid til å si hade engang,hihi!

Han har vært der bare en en uke til sammen, siden før Jul. Så det er på tide å komme igang igjen med det vanlige dagliglivet nå;-)

Jeg har slappet av litt, rydda kjøleskapt for masse gammel dritt, og ellers pjasket litt rundt her:-) Tar litt tid å komme seg på plass igjen, etter man har vært borte i snart 3 uker.

Fikk endelig ut fingeren, å fikk bestilt meg time hos Jordmor:-) Så jeg skal dit den 23 Mars. Til privat Jordmor. Hun virker kjempe hyggelig! Gleder meg! Bare jeg får den hjelpen jeg føler jeg trenger, er det det viktigste for meg. Ikke at jeg må betale noen kroner.

Gikk til den vanlige Jordmora med Kim, men hun var sykmeldt hele tiden, så det ble dårlig med kontroller, å bare rot. Har vist kommet en ny en nå:-) Hun var vist med på programmet jordmødrene på TV, har hørt hun er flink:-) Får prøve henne også. Bare jeg finner nummeret dit, som ikkje skulle være enkelt!

Ha en fin Mandag alle sammen:-)!


Skjønneste bilde av Kim, bare ett par uker gammel<3

2 kommentarer

Angelica

07.03.2011 kl.13:59

godt å komme tilbake til barnehagen kan jeg tenke meg :) Jeg og gikk til privat jordmor, i tilegg til sykehuset (godt med noen som har litt tid til deg, og å se det samme fjeset hver gang man skal på kontroll) - men jeg betalte ikke noe der heller?

Jeanette

07.03.2011 kl.14:32

Angelica: Ja, det var stor stas å få treffe igjen alle barna i BHG igjen:-)! Ja, helt enig! Blir bare stress skal man gå til nye folk hver gang! Jeg må betale 600 første gang(1 time) og 400 for de neste vanlige timene, vet ikke hvor lenge de varer, men 30 min kansje?

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits