Uff, for en natt:-(

Jeg er sliten om dagen, tror det er denne reisa fra Sunnmøre som henger igjen enda:-P Hehe! Noe som sikkert hadde komt seg, hvis man bare hadde fått seg EN natt med god og sammenhengende søvn;-) Har hvert litt rot på natta siden vi kom hjem. Litt fordi det var rart å komme hjem tenker jeg, men mest fordi han hoster en del på natta stakkar:-S

I går la han seg til å såve uten ett knyst, sikkert sliten etter føste dag i BHG på en måned:-) Når jeg la meg, såvnet jeg også med engang, sliten! Voknet litt over to på natten av at Kim gråt, noe som ikke er så uvanelig. Han drømmer en del. Så jeg hoppet meg trøtt som en strømpe ut av sengen, å gikk inn til han for å gi han smokken, for så å legge meg igjen.

Uff og uff! Kim hadde kasta opp i hele sengen sin:-( Så da var det bare å hive seg rundt å ordne opp i "rotet". Jeg fikk laga til reise sengen hans inne hos meg, så fikk han dyna til Pappaen sin<3 Stakkars lille snilde vennen min, han lå å prata litt, å etter en stund såvnet han, uten noe som helst styr.

Da jeg hadde fått ordet opp i det værste, gikk jeg også å la meg, å vi såv begge til halv ni:-) Ringte BHG å sa at Kim ble hjemme i dag. Kosa oss med en god frokost, å ellers har vi bare slappet av å koset oss:-)

Alt tyder heldigvis på at dette bare var ett engangs tilfelle og ingen syke:-) Jeg TROR det er at han har fått ett hosteannfall på natten, som har gjort at han kasta opp. Krysser i allefall fingrene for at det ble med den ene gangen:-)!

Ha en fin Tirsdag alle sammen! Håper dere er friske og raske<3


Ett bilde fra da vi var på Sunnmøre:-)

Én kommentar

Angelica

08.03.2011 kl.14:06

sv: Tusen takk (: Ja, spesielt når man har to små som utelukker mulighetene fra å ligge i ro på sofaen ;) hih! God bedring til lille også, håper han er frisk og rask til barnehagen i morgen!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits