Engangs tilfelle.

Heldigvis ser det ut som det var ett engans tilfgelle ja:-) Kim kastet som sakt opp engang i natt, og har vært hjemme fra BHG, TILFELLE det var spysyken. Men da var det nok som jeg trodde, han har hostet til han har kastet opp. Stakkar lille vennen til Mamma<3

Matlysten er på topp, og det samme er energien og humøret:-) SUPERT! Da blir det en vanlig dag igjen i morgen, og Kim kan dra i BHG:-)

I dag har jeg fått rydda på vaskerommet, der var det BOMBA!! Har skulla gjort det lenge, men det har liksom blitt utsatt. Kjempe deilig nå som det er gjort! Ellers har jeg vasket og ryddet opp etter nattens uhell.

Krysser vi armer og bein for at det blir en god natt søvn for både meg og Kim i natt, så vi er friske og opplagde til i morgen:-)!  Vi skal bare slappe av å kose oss hjemme resten av dagen:-)


Det gøy å bade:-D

3 kommentarer

wendysinfamilie

08.03.2011 kl.22:43

Så bra det ble med bare den gangen, er ikke noe ok når de små er syke.. godt han føler seg i god form...

emil & oss <3

08.03.2011 kl.23:03

Så bra han føler seg bra! :)

kjipt med oppkast :(

Jeanette

09.03.2011 kl.11:38

emil & oss: Ja, jeg er sjele glad for at de bare var ett engangs tilfelle:-)!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits