Slagsmål..!

I natt voknet både jeg og Kim av ett HEFTIG katteslagsmål rett utfor såveroms vinduet. Hjelp sier jeg bare, brutale greier det der!! Man blir nesten redd av å ligge å høre på det:-P Hehe! De forsvant heldigvis, i det jeg spratt ut av senga for å prøve å jage dem..

Når morgenen kom sto vi opp å spiste en rolig frokost. Jeg fyrte i peisen, og kokte meg kaffi, fast og VIKTIG rutine;-) satte på den geniale internettradioen min, så vi fikk fin bakgrunnsmusikk. Etter på leka vi litt:-)

Etter en liten stund fikk vi koselig formiddagsbesøk av naboen Nina, lille Mille og Leo:-) Morro for ungene å få leka litt, å for oss voknse å få tatt en kaffi sammen;-)

Kim ligger å tar luren sin, helt skutt! Å jeg har fått ordnet her litt. Nå er det på tide å få orden på seg selv, hehe!Vi har ingen planer, å tar dagen som den kommer:-)!

Ha en fin dag:-D


Savner deg heine! Kom hjem til oss<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits