En fin Søndag:-)

Etter Jeg og Kim hadde spist frokost, dro vi en tur bort til naboene, Nina, Hallstein og ungene(Mille & Leo). Tok morgen kaffien der. I tillegg disket Nina opp med deilige lavkarbo vaffler;-)

Kim fikk luren sin, i menst fikk jeg dysja, og ryddet litt her. Vi slappa av litt her hjemme, før vi henta Lena. Vi dro på Grensen å spiste middag, koselig:-)

Kim såver søtt, mens jeg sitter å slapper av å nyter roen og stillheten. Når jeg har spist opp kveldsmaten min(Ostesmørbrød) skal jeg faktisk gå å legge meg, i noen lunde ok tid, for en gangs skyld;-)

Så dette har vært en veldig trivelig Søndag:-)!

Er dere flinke å legge dere tidlig om kvelden?

Eller er dere som meg, liker å sitte oppe utover, å nyte stillheten og roen:-)?

5 kommentarer

myruin

13.03.2011 kl.22:51

Legge meg tidlig, for i det hele tatt å kunne våkne når Storm er våken.. og fungere dagen etterpå..

Jeanette

13.03.2011 kl.22:56

myruin: Beundrer de som gjør det! Er så trett jeg vil dø om morgenen, å tenker HVER morgen at i kveld skal jeg legge meg TILDIG. Sitter her enda jeg..........

emil & oss <3

13.03.2011 kl.23:25

Er virkelig ikke flink til å legge oss :( syns det er så deilig å bare sitte på sofaen når Emil sover :)

Det med meldekort, jeg er veldig ny i gamet, tror det er individuelt hvilken dato en skal sende inn. Jeg vet bare at jeg skulle sendt det lørdag, men siden nettsiden var nede, ble det utsatt til idag. Jeg fikk heldigvis sendt det i tide :)

Jeanette

14.03.2011 kl.08:51

emil & oss: ja, jeg også syns det er SÅ deilig! Bare nyte stillheten og roen på kvelden. I steden for å legge seg, for å så *knips* vokne opp til full fart igjen;-)

Jeg husker jeg las at på Søndags kvelden skulle det ordne seg med NAV, å jeg sjekka i går kveld, å fikk sendt meldekortet:-D Så da prdnet det seg!

anchi

14.03.2011 kl.10:33

Jeg eeelsker å nyte kvelden!!Og er som du,stuptrøtt om morgenen!!!Lærer aldri..!!hehe..men det er så deilig å bare slappe av,bare være meg..få gjøre det jeg vil!!Men prøver å balansere det litt nå da,å heller legge meg pittelitt tidligere,og så faktisk sette kl på før Alexander våkner,da blir det "megtid"både om kvelden,og morgenen!!Veldig deilig!!Ha en fin fin dag Jeanette;)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits