Svimle dag..!

Kim har vært i BHG i dag, å det var like stor stas som det pleier:-) Hadde ikke tid til å si hade til Mamman sin engang,hihi<3

Jeg dro på Tistasenteret å gjorde noen ærend, der det holdt på å gå skikkelig galt, da det var på hengende håret at jeg datt om inn på en butikk. Etter å ha sittet på huk en stund, klarte jeg å betale kremen jeg skulle ha, å kom meg ut i frisk luft. Tok en LANG pause i bilen, før jeg turte å kjøre hjem.

Ble skikkelig stiv i nakken og fikk en dundrende hodepine etterpå, som har vart hele dagen. Litt uvel igjen mens jeg lagde middag, men hev meg ned på en kjøkkenstol å styrta ett glass vann, å tok en pust i bakken før jeg fortsatte. Det funka;-)

Fikk besøk av Jeanette, så vi spiste middag sammen. Hun tok me en deilig sjokoladekake som vi koste oss med til dessert;-) Perfekt!

Kim var kjempe trøtt og sliten etter BHG i dag, så han såvnet som en stein, med en gang:-) Lille gullet mitt<3

Siste nytt fra Kina(Heine) i dag er at han har klart å fått en stål streng?! tvers gjennom høyre ring finger å inni fingeren ved siden av, så der har det vært baluba i dag!! Stakkars kjæresten min<3 Om en uke nå, så tenker og håper jeg at han er hjemme igjen med oss, etter en evig lang tur på jobb.

Nå sitter jeg god å rød i kinna mine, å slapper av i sofaen å fyrer som en GAL i peisen;-)

Har dere hatt en fin dag:-)?Har fått fylt opp fruktfatet mitt igjen<3

 

10 kommentarer

emkey

14.03.2011 kl.22:42

Offa... e so trasi å besvime (lr nesten besvime).. blir so ækkel i kroppen resten ta dagen.. ej besvimte ne på fysikalske rett før jul.. fikk en blåkul i panna ;p håpe de blir bedre å at du sleppe å slite me de resten ta svangerskape... kan ver skummelt.. so får vi håpe kjærsten kjeme heimjen til dej snart ;) Stor klæm =)

wendysinfamilie

14.03.2011 kl.22:54

Usj så ekkelt kom deg til legen å sjekk jern innholdet ditt... høres ut som det er lavt og det er ugunstig når du er gravid ja ellers også men.....

Klemme på

Jeanette

14.03.2011 kl.23:22

emkey: Ja, fysj å æsj also! Værste følelsen i heile værden nesten, når en blir uvel:-S hadde de en del me na Kim me, gikk heldigvis altid bra, rakk altid å sette mej ned før de small:-P OFF! JOR DU:-O? Ækkelt!! Jada, ej ska sjekke de, om de blir nåke meir toll;-) Storare klæm tilbake:-D <3

Jeanette

14.03.2011 kl.23:23

wendysinfamilie: Ja, jeg skulle komme rett til legen uten å ringe først, hvis det ble noe mer. Har en hjertefeil også(Ingenting alvårlig) Men den kan også gjøre meg uvel, når jeg er gravid og har mere blod i kroppen. Så skal se det ann å følge med:-) Så tenker jeg alt blir bedre når jeg får hjem Heine<3 Litt sliten om dagen, så det skal bli deilig:-)! Klem<3

emkey

14.03.2011 kl.23:51

Ja d må du jer.. ej va me doktor, men alt va bra so va bære ett blodtrykkfall.. Va veldi forkjøla, å hadde stressa me å måke vekk dinna helsingens snøven sånn ej kom mej opp på veien.. åsso trena ej ne på fysikalske so va væl ei go blanding ta d so jor d.. Skjedde heldivis ikkje fleire gonga....

Jeanette

15.03.2011 kl.10:05

emkey: Ja, sant:-S Offa mej då:-( Trur de kan være lignades hær me. Før ej he på feelingen at !Alt blir bra" når han Heine kjøme hæim jænn<3 Pinade vesa i kråppi idag me....Men ska ha mej en longe å gode dysj no, so tænkje ej de kjøme sej:-)!

Isabel - fotograf og mamma

16.03.2011 kl.11:30

Uffa, høres ikke bra ut. Håper ikke det fortsetter sånn i svangerskapet, for det er ikke noe kos å gå rundt sånn der :/

Sv: Åw, takk. Jeg har veldig små pupper, passer nesten ikke A cup engang, så man ser kun bh'en gjennom :p

Hehe, er ikke alt som kler alle. Det som er litt kjedelig hvis man ser noen plagg som utstillingsdukkene har på, og det ser jo bare sååå smashing ut, men så prøver man det selv og føler seg super ukomfortabel.

Søstra mi (som også sliter med å holde vekta oppe) tok til slutt silikon, og nå sliter hun med å finne klær å se søt i siden hun har så store pupper. Alt ser så dramatisk ut på henne siden puppene er så store.

Jeanette

16.03.2011 kl.22:38

Isabel: Neida, satser på det går bra vell:-) bare jeg lærer meg å slappe av litt å ta det litt mere med ro, så tenker jeg det blir braaa:-)

Vi får bare være fornøyde med den kroppen vi har:-D Å gjøre det beste ut av det! Så får de dumme utstillingsdukkene bare stå i vinduet å se bra ut;-) Hihi!

Isabel - fotograf og mamma

17.03.2011 kl.08:25

Ja, det er lurt å slappe av litt i mellom øktene:)

Hehehe, ja, ikke sant. Jeg bruker bare å tenke at alle har sine skavanker, og at utstillingsdukkene uansett er for tynne til å kunne realiseres :P

Jeanette

17.03.2011 kl.09:47

Isabel: Jaaaaaaaaa:-D Så sant som du sier!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits