Endelig! I dag, i dag, I DAG!!!

Ja, i dag kommer ENDELIG Kjæresten/Pappaen hjem igjen til oss etter 8 uker på jobb i Singapore og Kina. Nå kan han ikke komme hjem fort nok!! venter på telefon om at han har landet på Gardermoen:-) Og 2-3 timer etter de har landa, er han hjemme:-D Gud som vi gleder oss!!!
6 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

25.03.2011 kl.09:25

Åååå,det blir godt for dere!!Lenge blir han hjemme nå?

Har faktisk tenkt på deg ang det med keisersnitt osv.Siden du går til privat jordmor,kan ikke hun hjelpe deg med samtaler med de som bestemmer ks??

Du betaler jo henne,vet at her i byen kan du gå til privat jordmor,man betaler en viss sum og hun er til og med med på fødselen din da.Følger deg hele tiden med andre ord.

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

25.03.2011 kl.10:51

Åå, så herlig:) Det blir godt å få han hjem igjen! Ha en flott fredag:)

Jeanette

25.03.2011 kl.11:11

mammantiljessica: Ja, det blir kjempe deilig å få han hjem nå:-)! Han reiser kansje allerede i slutten av April igjen:-S Men sånn er livet!

Hun fikk vite hele historien til Kim, og var sjokkert over hvor syk han hadde vært, og faktisk greid seg. Jeg sa: "DERFOR er jeg redd for å kansje føde før jeg kommer frem til sykehuset, og kansje får en Baby som trenger hjelp med engang.." Hun forstod det, men det beste var å føde normalt, og hjelp fikk Babyen når vi kom frem på sykehuset..HVIS det skulle bli slik.

Men det er ikke nok for meg. Det kan være en så sjelden sykdom som det bare vil, risikoen er der uansett. Å det gjør at jeg ikke helt klarer å slappe av.

Jeg skal til Privat Jordmoren igjen 1 Juni, da får jeg ta det opp igjen med henne. Da nærmer det seg mere termin, og jeg er nok enda mere stressa da, enn nå. Men da er det vell forseint..

Jeg tror ikke hun følger meg på fødselen, uten at hun tilfeldigvis har vakt på sykehuset når jeg føder:-) Men det hadde vært helt supert da,om det var slik!

Jeanette

25.03.2011 kl.11:12

famwangaasegg: Ja, dette blir en perfekt start på helgen:-D JIPPI!! Ha en super duper Fredag dere også:-)

emil & oss <3

25.03.2011 kl.20:57

Så fantastisk med kjæreste og pappa i hus igjen :D Du er god som har vært aleine så lenge, med gravid mage og en sønn som sikkert er høyt og lavt!

Kos dere masse! <3

Jeanette

26.03.2011 kl.13:01

emil & oss: Ja, det var ubeskrivelig godt å få han hjem nå:-) Skal nyte hvert sekund til han reiser igjen<3

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits