Omgangssyken og Snø..

Kim hadde vært helt fin i BHG i går, var ikke før vi skulle spise middag jeg merket at det var noe muffins. Han spiste 3-4 skjeer uten å nøle, men så var det stopp! Når jeg prøvde å gi han mer bare brakk han seg. Så kom han med en skikkelig dårlig bleie. Ellers virket han egentlig bare litt sliten etter BHG.

Når han fikk kveldsmat ville han ikke ha noe. Og det er i allefall ikke normalt med Kim. Så kom han med enda en dårlig bleie. Jeg sa til Heine etter vi hadde lagt Kim, at jeg håpte ikke det ble noe spying.

Etter en stund hørte vi sutring fra rommet hans. Heine gikk ned. Å joda, lille gullet hadde kasta opp:-( Heine vasket og bytta på Kim og jeg ordnet senga hans.

Når vi skulle legge oss hadde han bæsjet seg helt ned i søvne. Fra topp til tå! Så da var det å bytte på senga igjen, å bade gutten. Stakkar liten:-( Men uansett hvor dårlig, sliten og trøtt han var, så hadde han smilet på lur<3

Han såv resten av natta uten en lyd, og det har ikke vært noe mer i dag. Han har spist en halv skive til frokost, litt epplebiter og mye vann:-) Nå ligger han å tar seg en liten lur, å samler krefter, så han skal bli fort frisk igjen:-)

Eller blir det desverre ingen snikkring i dag, da det snør som F...! i Østfold i dag...

Ha en fin dag alle sammen:-) Håper dere er friske og raske!Det er viktig å drikke MYE når man er syk:-D <3

 

6 kommentarer

wendysinfamilie

31.03.2011 kl.12:54

Får håpe god gutten blir frisk og rask snart igjen.. Kjedelig når de ikke er tipp topp.

Usj når jeg hadde postet innlegget mitt tittet jeg ut å ja det lavet ned :-(

mammantiljessicaogbenjamin

31.03.2011 kl.13:00

Isj,godt du hadde mannen hjemme denne gangen.

Det snør her også,hat!!

Linnis

31.03.2011 kl.13:19

God bedring til prinsen! Jammen godt du hadde din bedre halvdel hjemme!:)

Håper sjarmøren blir bedre utover dagen!

Klemm fra oss!

Jeanette

01.04.2011 kl.10:58

Linnis: Tusen takk<3 Ja, hehe! Første gang Heine har vært hjemme, å det er 4 omgangssyken til Kim:-S Håper han har fått bygt opp ett godt imunforsvar snart;-) Jada han kom seg utover dagen:-)

Klem tilbake!

Jeanette

01.04.2011 kl.10:59

mammantiljessica: Ja, første gangen han er hjemme med omgangssyken i hus! LUXUS:-D Hehe! Heldigvis snør det ikke i dag, håper det var siste gangen i går....

Jeanette

01.04.2011 kl.11:00

wendysinfamilie: Ja, det var heldigvis bare Ondagen! I går var han hjemme å slappet av å smalet krefter, å formen var på stigende hele dagen:-) Heldigvis snør det ikke i dag! Håper det ble med i går, når vil vi ha vår!!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits