Pytt i panne Omelett:-)

I går kveld tok jeg å laga en god omelett til meg og Heine. Viktig å kose seg litt på en vanlig hverdag:-) Da tar jeg rett og slett det jeg har, kutter det opp i terninger å steker det. Slår over eggeblandingen, å har til slutt ost på toppen. Nydelig godt;-)

Kommer oftest på å lage denne omeletten hvis jeg har tatt vare på poteter fra middagen, så er det veldig viktig med epple! (Syns jeg)

I går hadde jeg i potet, epple, picknik skinke, salami, og løk. Slår over eggeblandingen. Jeg bruker egg og melk, så krydrer jeg i hovudsak med salt, pepper. Til slutt har jeg ost på toppen.

Så er det bare å slenge omeletten på skiva og nyte måltidet;-)Her er stesjet som jeg steker litt..
Her er etter jeg har slått over eggeblandingen:-)Ost på toppen:-)Da har jeg fått omeletten på skiva, så da er det bare å gaffle innpå;-)

Vel Bekommen!

 

4 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

01.04.2011 kl.10:40

Namme!:)

Jeanette

01.04.2011 kl.10:55

mammantiljessica: Ja, det var nammis det;-)!

mariell

01.04.2011 kl.23:14

Så jo skikkelig godt ut da ...

dette her skal jeg også prøve meg på ! :))

Koselig blogger er du også !!

Natti natt ! :))

Jeanette

02.04.2011 kl.00:24

mariell: Ja, denne omeletten må du prøve! Perfekt hvis man vil kose seg litt eksta. Takk takk:-) Natta<3

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits