Nå er det helg:-)!

I dag startet Jeg, Nina og ungene dagen med en skikkelig lang og fin gåtur:-) Kjenner at ting begynner å bli tyngre nå, og at jeg bli fortere sliten. Trodde en periode på turen at jeg aldri ville komme meg hjem igjen, hehe! Men det gjorde jeg! Når vi var ferdig, kjente jeg at dette gjorde godt for kropp å sjel:-)

Gutta boys har vært flinke å snikkra i dag, så da tok jeg å laga en Lunch til oss. Viktig å fore arbeids karene;-) Det ble hjemmelagd potetmos, pølser og salat. Pølser slår aldri feil;-) Maten gikk ned på høykant, å vi spiste opp alt!

Etterpå dro jeg en liten tur i butikken å handla noe småtterier til helga, så kjøpte jeg Heine en bukett med tulipaner. For han har nemmelig fått fast jobb på Nexans:-D HURRA! Så fra 1 Juni, så er han ikke selvstendig nærlingsdrivende lenger. Nå blir det litt mer ordnings i jobbingen hans:-) Kim også måtte jo få seg noe lite<3 Så jeg kjøpte en tøff bil til han, ett puslespill, og en ny bilbok. STOR STAS:-D

I kveld skal jeg lage en Pizza til oss, blir å slappe av hjemme tenker jeg:-)

NÅ ER DET HELG HER I HUSET:-D

GOD HELG!!

 

4 kommentarer

June

02.04.2011 kl.18:08

Ååååh.. Så BRA han fikk jobben!!! Hurra!!!

wendysinfamilie

02.04.2011 kl.21:53

Gratulerer til Heine, det blir jo flott kanskje han får litt mer tid hjemme da eller ?

Så heldig lillemann var, nye leker er altid morro.

Ha en strålende kveld :-))

Jeanette

03.04.2011 kl.10:31

June: JA:-D HURRA!!!

Jeanette

03.04.2011 kl.10:35

wendysinfamilie: Takk:-D Ja, nå får han 1,5 uke avspasering, for hver uke han er ute på jobb:-) Så det blir bra!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits