De siste dagene våres:-)

Jeg har fått meg noen runder hos Fysioterapauten, å det har gjort godt for både kropp og sjel;-) Nakken nærmer seg helt bra, å jeg har blitt kvitt hodepinen:-D Hurra! Planen er å prøve å holde bekkenet i sjakk med behandlingen, å det føler jeg at vi klarer:-) Men selfølgelig kjenner jeg det, om det har vært dager jeg har støvsuga å styrt på.

Formen har vært veldig fin noen dager nå, noe som jeg nyter:-) Tror blodtrykket mitt holder på å stablisere seg! Jippi:-D

Ellers er Kim er frisk og rask:-) Roter litt om natta om dagen, er vell kansje to års jekslene som spøker, så drømmer han nok litt også. Helt normalt, med andre ord;-)

De dagene det har vært fint vær har jeg/vi bodd ute. Jeg kjenner virkelig at jeg elsker det at våren har kommet:-D Måtte det bli maaaange flere fine dager! Vi trenger det nå, og fortjener etter en lang vinter:-)

Snekkeren har blitt ferdig med den utvendige trappa opp til verandaen, så nå slipper vi å klatre lenger! det har det blitt kjempe fint ute:-D

Fikk uventa besøk av en kompis fra Sunnmøre også her om dagen, Børre:-) Kjempe koselig! Han var på besøk hos noen slektninger, å da var ikke Halden så langt unna. Derfor tok han en tur hit, så han fikk sett Byen, og sett hvordan jeg har det:-)

Har med andre ord hatt noen fine dager, å det har ikke sjedd så mye spennende;-)

Stor og fin boltre plass, for både store og små;-)

 

10 kommentarer

June

14.04.2011 kl.22:13

Blei rettelig lekkert du!

wendysinfamilie

14.04.2011 kl.22:38

Så flott det har blitt.

Koselig med overraskende besøk...

Ha en strålende natt :-)) Klem

mammawesterheim

14.04.2011 kl.23:03

Så flott dere har fått det :D! Kjempe koslig med skikkelig terrase nå som sommeren melder sin anmarsj :D

Jeanette

15.04.2011 kl.08:41

June: Hekje ord før kor deilig de e å ha en plass å sleppe ut ongane, så e trygt:-)! Veeeldig fornøgde! Å de kom sej veldig når vi fikk kosta spylt å rydda opp dær;-)

Jeanette

15.04.2011 kl.08:42

wendysinfamilie: Ja, det ble jaffall bra når vi fikk kosta, spylt og rydda der ute:-)! Ja, overraskende besøk er altid morro:-D Klem tilbake<3

Jeanette

15.04.2011 kl.08:44

mammawesterheim: Ja, deilig med en trygg plass, som ungene kan leke:-) Nedenfor verandaen er det veldig skummelt, Vi bur oppå en liten bergtopp, så er veldig bratt ned. Dette blir en bra sommer:-D

mammantiljessicaogbenjamin

15.04.2011 kl.09:23

Deilig med stor terasse!!

Jippi for at det er vår:):)

Jeanette

15.04.2011 kl.09:27

mammantiljessica: Ja, kjempe deilig:-) Å i allefall når vi ellers ikke har så stor boltreplass ute. Ja, JIPPI:-D

emil & oss <3

15.04.2011 kl.09:28

For en fantastisk terasse! :D Å jeg kjenner jeg blir veldig misunnelig når jeg ser så stor plass til de små og for oss store :)

Jeg er så enig med deg, våren er deilig, tempraturer som stiger og det er faktisk mulig å gå tur uten å ha på seg ull fra topp til tå! :)

Håper dere får en strålende helg! <3

Jeanette

15.04.2011 kl.09:54

emil & oss: Ja, vi har ikke noen stor plass å boltre seg på ute ellers, så å få gjort ferdig den verandaen kunne ikke passet bedre:-D Herlig! Jeg sier bare VÅR<3 Takk det samme til dere!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits