60 & 80 års dag i dag!

Hipp hurra for min kjære Onkel Tor som er 60 år i dag:-D Å gratulerer så mye med overstått 80 års dag min kjære Mormor:-D

Jeg, Pappa og Kim Frode har vært en tur til Ulsteinvik å gjort noen ærend på forrmiddagen i dag. Har kjøpt noen bursdagsgaver, så dro vi på Biltema der jeg kjøpte meg Hjulkapsler til Volvoen. Har blitt så mobba over de rustne felgene mine, hehe!

Nå har jeg grilla noen pølser til Lunch til jengen. Kim tar seg en strekk, Mamma styrer med mat til 80 års dagen til Mormor, som skal feires i dag! Å Pappa vasker bilen min å skal sette på de nye kapslene:-P

Snart er det vell bare å hive sej rundt å gjøre seg klar! Klokken 5 braker det løst hos Mormor, og etter jeg har lagt Kim, skal jeg ta meg en tur til Onkel Tor, der skal det også  feires i dag:-)

Jeg er foresten 25 uker på vei i dag<3 Å formen er veldig fin om dagen<3

Ha en fin Lørdag alle sammen:-D

 

2 kommentarer

emil & oss <3

01.05.2011 kl.15:22

Så gøy!

Kos deg masse i kveld! :D

Jeanette

02.05.2011 kl.22:26

emil & oss: Det gjorde jeg også:-D

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits