1 Mai & Amcartreff!

Ja, i går var det 1 Mai og Amcartreff i Fosnavågen! Vi var kjempe heldige med været, solen skinte hele dagen, eneste som var litt kjedelig var at det var kald vind. Der var mange flotte biler utstilt i år:-) Å enda flere hadde det nok vært, hadde det ikke vært for at det var konfirmasjoner og bryllup her og der:-)

Kim var helt i hundre av alle bilene! Hehe:-D Jeg også syns det var koselig selv om vi var der alene. På runden vår møtte vi stadig nye kjentfolk:-) Var en liten periode vi var tenkt å dra hjem, for jeg måtte tisse og Kim var trøtt å lei, så da hadde jeg noen armer forlite! Men brått såvna han i vogna si, å jeg traff ett vennepar og noen andre kjente, så da ordnet det seg;-)Kim Frode spenna klar for Amcartreff;-)

4 kommentarer

søtt bilde :D

myruin

02.05.2011 kl.22:05

nahh, han ser jo skoleklar ut!

Jeanette

02.05.2011 kl.22:27

I r l i n: Hihi! Takk:-D

Jeanette

02.05.2011 kl.22:27

myruin: Hihi:-D

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits