Rolig Mandag:-)

Tenkte at denne gangen når jeg er på besøk på Sunnmøre, skal jeg ikke legge "tusen" planer hver dag, men helder ta dagene som de kommer:-) PRØVE i allefall! Jeg er gravid, og i tillegg har jeg en unge på slep, som også blir sliten av mye farting hit og dit..

Så i dag når vi stod opp hadde vi ingen planer, mål eller mening. Vi tok morgenstellet, spiste frokost, og da Kim begynte å bli rastløs kledde vi på oss å dro en tur på besøk til Mormor/Oldemor Johanne:-) Etterpå kjørte vi en tur til Fosnavåg der vi møtte June. Vi spiste Lunch på Bryggen, kjempe koselig:-)!

Når Mamma var ferdig på jobb, dro alle sammen til Mormor å spiste rester etter 80 års feiringen. Nammis, der var det MYE godt igjen ja;-) Nå såver Kim i senga si, å jeg skal bare slappe av resten av kvelden:-)!

Ha en fin Mandags kveld alle sammen:-)!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits