By tur!

Mamma hadde fri fra jobben i dag, derfor la ikke jeg og Kim noen planer for dagen. Tenkte vi kunne finne på noe alle sammen i steden:-)

Når vi hadde stått opp, spist frokost og ordnet oss, dro vi en tur til Byen, Ulsteinvik. Først tittet vi på Blåhuset, så på ett par gullsmed butikker. Har mest vært på jakt etter noen gaver i dag:-) Etterpå dro vi på Kaffi Baren der vi spiste Lunch sammen:-) Avsluttet By turen med en runde på Amfisenteret!

Når vi kom hjem dro jeg og Kim en tur ned til Tante Johanne og Onkel Walter, for å levere Onkel en overstått bursdags gave:-) Der var lille Antonio, så KIm ble kjempe glad:-D Tony(Søskenbarnet mitt) og Tante Lisbeth:-)

Kim fikk seg ett langt og godt bad, før han la seg. Nå sitter jeg å slapper av fremfor TVen, å vurderer å ta tidlig kvelden:-) Har vært trett og energiløs siste dagene, så da er vell hvile det eneste som hjelper;-)

Håper alle har hatt en fin Tirsdag:-D

 

4 kommentarer

Helen Sævik

03.05.2011 kl.21:35

kosedag:))) kaffiBaren <3

wendysinfamilie

03.05.2011 kl.22:48

Så kos med bytur og besøk hos onkel.. en flott dag altså.. håper du får en god natt med god søvn :-)

Jeanette

04.05.2011 kl.17:27

Helen Sævik Ja, de e ingen Bytur uten en stopp på Kaffibar;-) MMmmmm<3

Jeanette

04.05.2011 kl.17:28

wendysinfamilie: Ja, det er deilig å bare ta dagene som de kommer:-) Å ja, i natt har jeg faktisk såvet godt;-)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits