Fredag og helg:-)!

I går dro det jeg og Kim en tur til Vik, der vi møtte Monja:-) Vi spiste Lunch sammen på Kaffi Kari. Det ble det vanlige, club sandwich og en dobbel Mocca;-) Å det var like koselig som altid!

Når vi kom hjem trillet vi ned til naboen Tante Edith, fordi hun hadde besøk av barnebarnet sitt Hanne. Det er kjempe lenge siden jeg har sett henne, å i tillegg fikk hun en liten gutt for ett par måneder siden. Så vi måtte jo ned å hilse påp når de var her på besøk:-)!

Været var nydelig, så vi grillet til middag. Noe som falt i smak hos alle mann;-) Pølser, hamburger, frisk salat med masse godt i, og potetsalat gikk ned på høykant! Kim koste seg i det fine været, å utforsket rundt huset her:-) Det var spennende og gøy med stor plen, gress og løvetann:-P

Etter jeg la Kim besøkte jeg Janette, siden Mamma og Pappa skulle være hjemme likevell:-)

Med andre ord..Vi stor koser oss på Sunnmøre:-) Tar dagene stort sett som de kommer, å stresser ikke med noe<3

Håper dere også hadde en fin Fredag:-)!

Tøffe gutten til Mamma & Pappa det:-D <3

 

2 kommentarer

guro

07.05.2011 kl.14:29

Ønsker deg en superfin lørdag :-) Kos deg masse!

Linnis

07.05.2011 kl.20:42

For en deilig fredag:) så bra dere koser dere "hjemme":D

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits