Helga vår:-)

I går(Lørdag) hadde ikke jeg og Kim noen planer, så vi stod opp, tok morgenstellet og spiste frokost. Kim var rastløs, derfor hoppet vi oss i bilen å kjørte en tur til Byen å dro på shopping;-) På Kappahl fant jeg en kul dongribukse, en tøff stoffbukse, en hvit sommerslig genser og en kjempe fin strikka jakke til Kim:-)

Resten av dagen koste vi oss hjemme:-) Været var fint, så vi var for det meste ute. Til middag hadde vi stekt ball, å om kvelden lagde mamma god hjemmelaget Pizza:-)! Da slappet vi av i sofaen fremfor TVen hele jengen;-)

I dag(Søndag) kom Mormor en tur på besøk på forrmiddagen. Etter Kim hadde hatt luren sin, dro vi å besøkte en veninne av meg som heter Cecilie som bur litt lenger inne i bygda. Hun har nettopp fått en liten Prinsesse, så vi måtte jo hilse på. Så vakker<3 Så fikk Kim leke med Emilie som er like gammel:-)

Klokken fire var vi bedt på middag til Farmor og Farfar:-) Tante Sølvi opg Jon også var der. Vi fikk servert nydelige lamme koteletter, frisk salat, sopp stuing, sky saus og kokte poteter. Etter en liten stund kom kaffi, dessert og krokankake på bordet. NAMMIS:-D Uventa og plutselig, kom Malin søstra mi inn døra, morro:-D

Vi har nettopp tatt oss en biltur, prata, hørt på musikk og snopa litt;-) Nå sitter jeg å vurderer om jeg snart bare skal ta å legge meg, sopass jeg er uthvilt og klar for en ny og fin dag i morgen:-)

Håper dere andre også har hatt en fin helg:-)!

Kim fyrer opp annlegget til Oldemor Johanne...


Å setter i gang å danse som en gal:-DDanse er gøøøy:-D

Lille Sola mi<3


 

 

 

2 kommentarer

emil & oss <3

10.05.2011 kl.22:01

Deilig han der gutten din :D

Så bra du koser deg hjemme, greit å ha noen dager som ikke er fullspikket med planer bare sette seg med beina høyt å slappe av! :)

Jeanette

11.05.2011 kl.18:32

emil & oss: Ja, vi koser oss masse, å prøver å ikke stresse med noe, å bare ta dag for dag som dem kommer:-) MEN begynner å kjenne at jeg ikke har Barnehagen;-) Hehe!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits