Fredagen vår:-)!

Når vi hadde stått opp og var klare, dro vi å besøkte kjekke Stine og søteste lille Johanne<3 Endelig fikk vi besøke dem uten at vi måtte stresse, men hadde god tid:-) Vi  voksne kosa oss med nydelig kaffi og litt snop;-) Mens ungene lekte.

Kim hadde seg en bra lur når vi kom hjem, da såv han fra 13.00-14-30. Noe som gjorde at han var uthvilt til resten av dagen:-D Vi var hjemme resten av dagen, å bare koste oss å slappet av:-) Men etter Kim la seg, stakk jeg en liten tur åp besøkte Janette:-)

Denne turen har vært den beste turen på Sunnmøre på lenge! Jeg har ikke stressa hveeer dag slik som jeg har gjort de andre gangene. Å jeg har fått god til til å treffe mine nærmeste venner og familie flere enn bare en gang:-) Har bare en liten plan opm dagen, å resten av dagen tar vi som den kommer:-) Perfekt!Hihi! Røverene i gata:-D Kim savner deg Mille<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits