Lørdag- shopping og Clausthaler;-)

I går stakk Jeg, Kim og Mamma en tur til Vik. Først og fremst var vi på jakt etter DVD spiller til å ha i bilen, sånn til å henge på nakkestøtta. Titta først på Elkjøp, men de var utsolgt, hadde kun sånne man har i fanget, som en mini PC. Etter på dro vi på Lefdal, der hadde de vet du:-)!

Dette ble 2 års gave til Kim fra Mormor og Morfar. En kjempe invistering, som vi kommer til å ha kjempe mye glede av i mange år fremover! Supert for oss som reiser mye langt med bil:-)! Der var to sjermer på den, så da blir der en til lille tulla også etter hvert:-)!

Mamma mekka kyllingsnadder til oss til middag, kjempe deilig:-) Etter Jeg hadde lagt Kim dro jeg en tur til Janette. Og etter en stund dro vi ned til Cecilie. Vi tre prata og koste oss med litt god drikke:-) Tiden går fort i godt selskap, så brått var klokken halv ett, å jeg måtte ta til fornuft å dra hjem å finne senga:-)Morfar og Kim koser seg å ser på "Overhauling" ;-)

4 kommentarer

wendysinfamilie

15.05.2011 kl.20:48

så kjempeflott gave .. slik ønsker Dylan seg også thi hi .. må nok bli noe slikt til gullet her i 2 års gave også... :-))

Flotte magen din under her woohooo

Klem

emil & oss <3

15.05.2011 kl.21:20

Det er helt genialt å ha bilen når en kjører langt! Slik skal Emil få til Jul tenkte vi :)

Deilig med koselig besøk, men tiden går som du sier altfor fort, å når en skal tidlig opp om morgenen så er det greit å finne sengen i en rimelig tid :D

Håper helgen deres har vært strålende! :D

Klemm fra oss

Jeanette

16.05.2011 kl.21:00

wendysinfamilie: Ja, dette kan ikke bli noe annet enn en knall god invistering:-)! Som barna kommer til å ha glede av lenge! Takk,hihi:-D

Klem tilbake<3

Jeanette

16.05.2011 kl.21:01

emil & oss: Ja, dette er jeg sikkert på kommer til å bli stor stas, en kjempoe fin gave:-D Som sikkert både store og små¨kommer til å ha mye glede av<3

Klem tilbake<3

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits