Bondegård besøk:-)!

På Søndag formiddag fikk jeg brått melding med min gode veninne June. Hun lurte på om vi ville bli me på Hakkalegården. En bondegård med mange kjekke og rare dyr. Aldri vært der før, så vi bestemte oss for å bli med:-) Morro å gjøre sånne ting på en ellers kjedelig/ rolig Søndag:-)

Kim syns dette var stor stas! Der var hester, en hund, kaniner, mini gris, høner, påfugl og andre rare fugler, sauer, geiter, esel, kattunger, og alpakkaer, en slags lama sak. Der var også en butikk innpå en låve, der de solgte masse fint, og der var også en liten kafe:-) Så var der ett fint leke område for barna ute. En stor gråtass traktor var vell det som UTEN TVIL falt mest i smak hos Kim:-D

På veien hjem stoppa vi med en veninne av meg som heter Merete og den nydelige sønnen hennes Markus<3 Veldig koselig å se dem igjen:-)!

Når vi kom hjem hadde Mamma disket opp med Kvit Bacalao. Det var så nydelig at jeg trodde jeg hadde spist meg ihel:-O Hehe! Resten av dagen slappet vi av hjemme:-)!Overrasket over to esel som tok fullstendig av, hihi<3


Esel!

Gris!

Alpakka!

Kim og en mini gråtass:-)

Trillebåre var gøy!

Stor stas å få sitte på stor gråtass traktor:-D

Vi hadde en kjempe fin Søndag med andre ord:-D

2 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

16.05.2011 kl.20:59

Er så koselig med dyr,og kjempekos å besøke sånne steder:)

Barna elsker det jo!

Jeanette

16.05.2011 kl.21:02

mammantiljessica: Ja, kjempe koselig når man finner på slike ting:-) Man sitter jo nok hjemme. Ja, barna elsker slike ting:-)!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits