Siste innspurt, før en LANG reise..!

Onsdag: Siste dagen vår på Sunnmøre dro Jeg, Kim og Pappa en tur til Ulsteinvik å gjorde noen ærend:-) resten av dagen ble vi hjemme, så vi fikk pakket ferdig, å så fikk vi besøk av folk som ville si hadet til oss:-)

Monica og Adrian kom først. Kim syns dette var stor stas! De var helt i hundre begge to:-) Full fart hele tiden! Til slutt var begge knall røde i kinna, å måtte ha drikke pause,hihi<3  Tror det var bra at Kim fikk løpt av seg litt energi, for dagen etter ventet en laaaang reise..Vi koste oss med Jordbær, lefser og sjokoladekake:-)

Så kom den snille Mormoren min med nystekte vaffler, rømme og syltetøy, og marsipankake:-) Hjelpe meg! Passet min gravide kropp perfekt,hihi<3 Og til slutt kom Farmoren og Farfaren min på besøk:-)

Vi hadde en skikkelig avskjedsfest, med andre ord:-D

Kim står å ser etter Pippen og alle Brommene nede på veien;-)

 

 

2 kommentarer

VaniljeMamma

22.05.2011 kl.09:39

Det var en liten tøffing det! Så stilige klær! Hihi:)

Jeanette

22.05.2011 kl.10:50

VaniljeMamma: Hihi! Ja, han ble kjempe tøff nå når han fikk seg litt sveis, å vi fikk bort det lange håret:-D Ble en skikkelig gutt!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits