11,5 timer i bil...

Torsdag: Dette var første gangen på lenge at Kim faktisk såv uten å vokne klokken 4 på morgenkvisten, å holde det gående til vi har stått opp;-) Noe som passet perfekt, siden vi hadde en lang reise fremfor oss i dag!

Vi stresset ikke med noe, og koste oss med en god frokost sammen med Mammaen og Pappaen min, før vi dro:-)

07.30 startet reisen fra Tjørvåg til Halden. Vi hadde en tjapp "tissepause" på Åndalsnes. Neste stopp var på Otta, der fant vi en bensinstasjon som solgte nystekte vaffler med brunost. Nammis:-D Så vi koste oss med det, før vi kjørte videre:-) Så stoppa vi på Espa, der de har Norges beste boller:-P Der kjøpte vi oss pølse og chips:-)

Klokken 19.00 parkerte vi hjemme hos naboen vår i Halden:-D Hun hadde kokt kaffi til oss voksne, noe som smakte helt fortreffelig, etter 11,5 time i bil..! I mens lekte ungene:-) Kim hadde nok av energi, etter å ha sittet i bil en hel dag:-P

Kim har vært sååå flink hele veien! Jeg får helt vondt i hjertet mitt, for han er så snill<3 Til og med jeg som er voksen syns dette er kjempe langt..! Å blir både sliten å lei, under veis..Men han sitter der, såå tolmodig og fornøyd, og har altid ett smil på lur:-) <3

Godt å være vell hjemme igjen, etter en kjempe fin tur hjemme på Sunnmøre:-)!<3

4 kommentarer

myruin

22.05.2011 kl.08:12

ååå, så flink han er!! Sover han mye? Skulle likt å se Storm i en så lang biltur... Eller egnetlig ikke, for jeg har nok ikke en fult så tolmodig sønn altså..

Og skulle du ha lyst til å finne på noe en dag... (men jeg jobber denne uka da)

Jeanette

22.05.2011 kl.10:49

myruin: Nei, han såver bare en times tid i løpet av hele turen. Så jeg fatter IKKE at han orker, hehehe:-D Jajajaaa! Jeg vil finne på noe en dag! Kan ikke vi snakke mere når helgen er her da? Da vet du kansje litt mere om neste uke? Eller evt. helgen:-)? Ha en fin Søndag!!

wendysinfamilie

22.05.2011 kl.22:10

Så deilig med barn som liker å kjøre bil, Dylan også er flink til å sitte i bil blir helt overrasket jeg for jeg blir skikkelig lei mens han koser seg der han sitter å titter ut av vinduet, synger eller tuller med lekene sine :-))

Jeanette

23.05.2011 kl.10:24

wendysinfamilie: Ja, jeg er heldig der altså, med tanke på at jeg har familie som bur så langt borte, å at vi fortsatt ikke vet om Kimm kan flyge(Blodpropp)Blir spennende så se om nummer to blir like tolmodig,hihi! Ja, jeg også blir fortere lei en Kim,hihi! De er flinke guttene våres:-) <3

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits