Helgen vår, vell tilbake i Halden!

Fredag: Første dagen vår hjemme i Halden etter nesten 3 uker på "ferie" hjemme på Sunnmøre. Leverte Kim i BHG, noe som var stor stas! Så jeg fikk ordnet en del ting som måtte gjøres. Blant annet bytta om til sommerdekk;-) Betale regninger, pakke ut å komme meg litt på plass! Nina og Mille kom en tur på besøk. Å til middag ble det sur/søt gryte med kylling og ris, enkelt og godt:-) Resten av kvelden slappet vi bare av hjemme:-) Trengte det etter en lang reise.

Lørdag: 28 uker på vei i dag og i 3 trimester! Hurra:-D Nina og ungene kom en tur på formiddagen, og så kom Lena en tur på besøk, koselig:-) På ettermiddagen ble vi bedt i selskap hos naboen, så resten av dagen gikk der:-) Jeg er fortsatt hekta på frukt og bær som gravid, så dette ble en del av kveldskosen;-)

Søndag: Da var det skikkelig dårlig vær, så vi var hjemme hele dagen..! Men kosa oss gjorde vi likevell:-) God frukost, middag og kveldsmat, ellers mye lek og kos<3

Alt i alt en rolig og fin helg:-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits