Nistepakke og en kanne kaffi.

Etter jeg hadde levert Kim Frode i BHG i går, kokte jeg meg en kanne kaffi, å smørte meg matpakke, klar for å stille meg i kø hos NAV. Etter en liten rastepause i køa var det utrolig men sant, MIN TUR:-D

Siden det nærmer seg termin med stormskritt tenkte jeg å få begynt på søknadspapirene til Permisjonspengene. Husker godt fra sist, at dette tok sin tid. Fikk min føste utbetaling flere måneder etter fødsel.

Kim Frode er litt plaget med eksem rundt munnen, så etter jeg hadde vært hos NAV dro jeg på Apoteket der jeg kjøpte en god krem til han, ser faktisk allerede i dag, at han er mye bedre:-) Bare passe på å smøre han ofte, å passe på hva han spiser, å KUN smokk på natten.

Lena Kom å spiste middag med oss i går. Jeg bakte en ørret som jeg kjøpte på Meny, kokte noen poteter å laget en hollandaise saus. Jeg er kjempe glad i fisk, kunne ha spist det nesten hver dag! Til dessert spiste vi ferske jordbær med vaniliesaus:-) Nina kom bort og joinet oss med en kaffi:-) Hun hadde med Leo, å det syns Kim var stor stas:-) Full fart helt til leggetid! Å han har såvet som en stein i hele natt,hihi<3

Har dere god erfaring med NAV?

Er dere glad i fisk:-)??

Barna deres plaget med eksem?Lille hjertet mitt<3

 

 

10 kommentarer

Silje og baby Robin

27.05.2011 kl.21:27

Nå er det lenge siden jeg ar innom her, for sønnen din har vokst :)

Kristina

27.05.2011 kl.22:14

Heldigvis he ej bære go erfaring me nav! :) Dei va veldi hjelpsomme når ej va å snakka me dei å dei va veldi raske me å behandle søknaden om foreldrepenga :)

wendysinfamilie

27.05.2011 kl.22:17

Nav ja de er opp og ned i kundevennligheten sin..

Dylan har Atopisk eksem, i ansiktet bruker vi kun miniderm 20% den er suveren, ja er den vi bruker på kroppen også i tillegg til elocon sterk kortisonkrem..

Så bra han ser bedre ut.. sikkler han mye kan det komme utslett av det også.. :-))

Jeanette

28.05.2011 kl.13:40

Silje og baby Robin: Hihi! Ja, tiden flyr:-) Han har blitt så fort "stor"!

Jeanette

28.05.2011 kl.13:43

Kristina: Ja, de e alt ette ken en møte på:-)! Då han Kim blei sjuke å vi budde to måna på sjukehuset, huska ej at ej ikkje hadde råta te å betale bollen min i kantina, sida ej ikkje ha fått penga med NAV. Ringte å fortalde dei kor lande sto, å ei snilde dame ringte mej opp atte OM KVÆLDEN:-O?! Å ordna det sann ej bjønde å få inn penga allereide dagen ettepå:-)! Håpe dei e litt tjappare dinne gongen;-)

Jeanette

28.05.2011 kl.13:54

wendysinfamilie: Ja, der skal man ha flax om ting går raskt å en får den hjelpen man trenger!

Ååååå, Dylan har det ja:-/ Kim har samme type eksem som jeg har, blir verst på vinteren(kulde eksem?) Å ellers bør jeg ikke bade han med såpe for ofte. Appelsioner og sånne ting er sjelden bra, synd for han elsker det!

Håper på skikkelig fint vær med soool, det bruker å hjelpe:-)! Den minidermen har Kim også, nå kjøpte jeg en som heter A-derma:-) Den var fet, samtidig som den var lett å smøre på:-) Kortisonkremer har jeg også brukt mye, man må det, blir man ikke kvitt eksemen på andre måter. Men desverre ikke bra for huden i lengden:-/

Håper Dylan vokser det av seg, siden han har det nå, når han er så liten:-)

Linnis

28.05.2011 kl.17:03

Har ikke utelukkende gode erfaringer med NAV, men noen heldigvis :)

Håper det går fortere denne gangen i fht. Permisjons pengene :)

Så bra kremen fungerte! Er kjipt med eksem, hvertfall hvis det gjør vondt for de søte små:(

Jeanette

28.05.2011 kl.18:09

Linnis: Ja, vi får satse på at de er litt tjappere enn sist;-) De har jo hatt 2 år på seg til å bli bedre og raskere, hihi!

Ja, kremen er kjempe god:-) I går var han nesten heelt fin:-)! Men i dag er det ikke noe bra, aner ikke hvorfor..Eksem er kjempe vanskelig å bli kvitt, når man først har fått det:-/

emil & oss <3

02.06.2011 kl.07:23

Hvor blir dere av i verden?

Savner innleggene dine :D

Håper alt står bra til med dere hvertfall :)

klemm fra oss!

Jeanette

03.06.2011 kl.23:57

emil & oss: Johooo! Vi lever:-D Ble en tøff helg på oss, så har vært sliten denne uka. Oppdatering kommer i morra:-) Å da skal jeg ta meg tid til å lese bloggen din, savner dere også vet du:-* Ha en fin helg så lenge<3

Klem tilbake:-)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits