UFLAX! Og dagstur til Oslo!

På Lørdag fant jeg ut at jeg ville ha meg en dagtur til Oslo, uten barn! For å besøke mine to gode venner Christian & Eileen:-)

Vi ble enige om at jeg skulle ta 09.00 toget fra Halden, som jeg selfølgelig ikke rakk! Jeg bruker å parkere på Torget i byen, men begge parkeringsautomatene som er der, var selfølgelig ute av drift. Hva er odsen for det liksom?! Jeg fant en annen plass å parkere, sprang til togstasjonen, og opp trappen, men der gikk toget RETT fremfor øynene mine:-S 

Det bruker å gå tog hver hele time. Jeg tenkte at en time går fort, så jeg tar bare neste tog i steden for. Men det viste seg at neste tog ikke gikk før klokken 11.00. Er det mulig?!

Jeg kjørte hjem sint og fortvilet over uflaxen min! Men Heine ante råd;-) Han sa: "Kjør selv da vell! Du kan få låne GPSen min!" Jeg tenkte først bare HJELP! Jeg som ikke turte meg over by-brua når jeg flytta til Halden engang, for der var det trafikklys:-O Å nå skulle jeg kansje kjøre til OSLO helt alene:-O

Det tok ikke mange minuttene før jeg hev meg i bilen, å begynte å kjøre! Ikke søren om turen min til Oslo skulle bli ødelagt pga noen parkeringsautomater altså!

Når jeg kom til Oslo, mista jeg signalet på GPSen når jeg kjørte gjennom en tunell, noe som gjorde at jeg kjørte feil(selfølgelig). Så jeg kjørte både frem og tilbake, og hit og dit, før GPSen endelig ledet meg til Hjernbanetorget.

Da jeg havnet på ett område med tusen trikkespor. Jeg hadde brått en buss forran meg, og en bak meg som begynte å tute, å jeg ante IKKE hvor jeg skulle kjøre! Der var bare en hel haug med trafikklys med hvite blinkende S-er inni:-O Noe som sikkert betydde at jeg ikke hadde en dritt å gjøre akkurat der.

Jeg tok en råtjangs, å i forbifarten oppdaget jeg parkeringshuset til By Porten Shopping, å tok en brekk sladd å kjørte NED der bilene egentlig skal kjøre opp:-O Men det dret jeg i, jeg fikk parkert, å det var det viktigste, akkurat der og da;-)

Hadde en fantastisk dag sammen med Christian og Eileen:-) Vi tok livet med ro, å stressa ikke med noe! Koste oss på kafeer og tittet litt i butikker:-) Så det var absolutt vært alt styret,hihi!

Holdt på en evighet før jeg fant veien ut av byen også, pga alle nye veiene osv. Så GPSen ble så forvirra at den til slutt, nekta å vise meg veien(!) Men KNALLRØD i kinna, og etter å ha kjørt inn alle sidegater i hele Oslo(Føltest i allefall sånn) Så kom jeg meg hjem..til slutt;-)

SÅ STOLT AV MEG SELV:-D Pingla meg, som er vant til å bare kjøre rundt på en liten ussel øy på Sunnmøre, har plutselig kjørt høygravid, helt alene i selveste Oslo! UTEN Å FØDE! Haha:-D

Noen andre som har prøvd å kjøre i Oslo helt alene?

10 kommentarer

emkey

07.07.2011 kl.18:31

Flinke!! Veldi stolte ta dej snuppa! Ej hadde fått nærveproblem, de e ej veldi sikker på! ;)

Aase Merethe

07.07.2011 kl.18:45

Ha,ha,du altso.Litt av en tur...men d morsomste var at du skreiv hjernbanetorget.haha slik går d når norsk blir bytta ut med dialekt,og en gløymer kor ein skal stave et ord;))Hilsen mamsen

Jeanette

07.07.2011 kl.20:06

Aase Merethe: Hehehehehe! Når du sei de, so følde ej kansje at der va en feil ja:-P Skal rette fæili, før ej gløyme de;-)

Jeanette

07.07.2011 kl.20:39

emkey: Døds kry:-D Ej ska låve dej at nærveproblema mine va so store ei periode, at dei låg på utsida ta kråppi å rista!!!

mammantiljessicaogbenjamin

07.07.2011 kl.21:33

Det gjør meg ingenting å kjøre i Oslo,men nå er det bare kaos og tungvint etter at det nye kjøremønsteret kom.

Men skal da klare det og,jeg har tross alt kjørt bil i både Miami og Los Angeles:)

wendysinfamilie

07.07.2011 kl.23:23

Så flink du var, jeg kjører i Oslo stadig vekk men nå tok jeg jo også lappen der.. :_)

Godt alt gikk bra og at du lukket gluggene godt thi hi ..

Klem

Jeanette

07.07.2011 kl.23:34

mammantiljessicaogbenjamin: Ja, da tar du nok det nye køremønsteret i Oslo på strak arm:-D Jeg er IKKE vant til bykjøring, så å gå fra en liten øy, til selveste gryta i Oslo var en liten utfordring for bygdisen Jeanette ja:-D Hehehhe!

Jeanette

07.07.2011 kl.23:36

wendysinfamilie: Du gjorde det du ja:-D Tøft gjort! Ble en liten utfordring for meg som ikke er vandt til å kjøre i by i det hele tatt kan du si, hihi! Fikk litt panikk når GPSen ikke ville samarbeide med meg:-P Blir det overtid på meg, får jeg ta en Oslotur, så tenker jeg gluggene åpner seg,hehehehe:-D

Linnis

08.07.2011 kl.10:26

Haha :) du er flink!!

Ser det for meg:)

Bra dagen ble verdt det!

Jeg har aldri kjørt i Oslo, og hver gang jeg har vært der har jeg tenkt at "ikke pokker"!!

Klemm

Jeanette

08.07.2011 kl.10:36

Linnis: Hehehe! Jeg også syns jeg var kjempe flink:-D Nesten litt uvirkelig å tenke tilbake på at jeg har kjørt der:-P Men det blir nok ikke en vane, for å si det sånn;-) Hihi!

Klem:-D

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits