En liten oppdatering fra oss:-)

Ja, tiden flyr og Hermine har blitt to og en halv måned allerede:-) Hun tar smokk og flaske uten problem nå. Byttet til større smokker, å det hjalp veldig, å ikke minst, det å bli kvitt soppen i munnen.

Hun såver hele natta(BANK I BORDET) Gir henne siste flaska ca. halv elleve hver kveld, å da såver hun både til syv åtte og ni. Jeg er super heldig som har fått to barn, som såver om natten:-)

Hun er ikke av typen som sparer på smilene:-) Å hun "prater" som en foss, hihi! Det blir bare mer og mer morro for hver dag som går:-)!

Hun har vokst masse! Blitt rund og fin i ansiktet, det begynner å hjelpe ellers på kroppen også. Viktig å ha litt ekstra til vinteren;-)

Kim også har vokst masse siste tiden. Blitt stor gutt:-) Så har han fått seg tøff gutte sveis igjen;-) Han har kjempe mye hår, å det vokser SÅ fort. Jeg måtte derfor ta en nødløsning å prøve å klippe luggen hans, noe som resulterte i ett Frisørbesøk ikke mange dagene etter:-P Hehe!

Han er fortsatt veldig opptatt av "Babyen", å blir stressa og lei seg hvis hun gråter. Da løper han for å gi henne smokken, og en kos<3 Noe som ikke altid går like forsiktig for seg:-P Men han vil jo bare være snill og hjelpe lillesøsteren sin:-*

Ellers, så har han noen dager inni mellom nå, der han tester grenser veeeldig:-P Og uansett hva vi spør han om så er det bare: "Nei, nei, neeei" :-P 2 års trassen som har slått inn?! Hehe!

Heine også er hjemme om dagen, så vi koser oss og nyter livet, hele jengen:-)

Ha en knall fin Lørdag alle sammen:-D Klem!


Fine Kimmen min med nytt ullundertøy fra Name it:-) (FØR Frisørtimen)


Å lille snuppa mi i Prinsessekjole som Mormor kjøpte til henne i Florida<3

 

 

5 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

15.10.2011 kl.17:52

Koselig å høre fra dere:)

Så søt prinsessekjole!!

Ha en fin kveld!

Elisabeths mammahverdag

15.10.2011 kl.21:56

Så nydelig prinsessekjole!! :-D

Linnis

16.10.2011 kl.09:23

<3 finingene!

God helg til dere alle fire:D

wendysinfamilie

24.10.2011 kl.19:36

Så skjønne de er begge to, så godt at Kim har tatt godt imot lille prinsessen.

Så deilig at dere er hjemme alle nyt det og kos dere masse :-)

Klem

Jeanette

27.10.2011 kl.12:24

wendysinfamilie: Takk:-) Ja, jeg er veldig glad for at han ikke er av de som er mest sjalu. Gjør alt for å prøve å gi han så mye oppmerksomhet som mulig:-) Klem tilbake!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits