Besøk av LilleSøster:-)!

Lillesøstra mi Malin går på Hudpleieskole i Oslo en helg i måneden, i tillegg til at hun bur og jobber som Spa Resepsjonist på Union Hotell i Geiranger:-) Men nå var det litt spesielt, for nå var hun på skole forge helg, og skal på skole igjen denne helga. Derfor passet det perfekt med en Halden-tur denne uka:-)!

Vi har bare vært hjemme å slappet av og kost oss:-) Ene dagen bakte vi "Julemanna" som vi kaller det hjemme på Sunnmøre, eller Kakemenn som folk kaller det her nede;-) Hadde på fin Julemusikk å prøvde å skape litt Julestemning.(Noe som ikke har vært like lett, med 10+ ute)

I går fikk vi besøk an Nathali som er fra Sveits, en klasseveninde av Malin:-) Hun var tilfeldigvis i Moss med Kjæresten sin. Koselig:-) Så jeg bestilte 2 store Pizza til oss om kvelden. Malin datteren til Heine også var inn om en snartur, så hun fikk spist sammen med oss:-)

Tidlig i dag tidlig reiste Malin til Oslo igjen. Jeg er kjempe glad for at det klaffet sånn at hun fikk tatt turen hit til oss denne uka:-) TUSEN takk for ett kjempe koselig besøk! Heldigvis ikke lenge til vi sees igjen:-)! Romjula<3


Uuuuuuups:-O

Det vaskes...

Klar før baking;-)

Malin, ej å han Kim Frode:-)

Kim Frode, mmmmm, godt me deig;-)

Fuste brettet klart te steiking;-)

Bake, bake søte!

D kjevles! Flinke guti min:-)

Dypt konsentret!

Mmmm..Vi lika best brune Julemanna;-)

Tante Malin & Hermine<3
Ha en fin, fin Fredag allesammen:-)!

 

2 kommentarer

Aase- Merethe

04.12.2011 kl.21:49

Ååååååå kor koselig dåkke hadde det :) Laga julemanna og styr.Flinke

Jeanette

06.12.2011 kl.14:50

Aase: Ja, de va kjæmpe koselig me:-) Julemusikk å Julemann baking:-)!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits