5 måneders kontroll!

I går var Hermine på 5 måneders kontroll. Å HUN hadde vokst siden sist! Hjelp! Hehe:-D Hun var 7490 gram og 64,5 cm lang. Etterpå fikk hun vaksine, hun ga fra seg ett skikkelig krigshyl! Å gråt en del ettepå, men gikk fort over når vi fant en spennende leke å avlede med;-)

 Hun har fått grøt i en uke nå, noe jeg begynte med fordi hun gulpet så mye. Før fikk hun 4 måltider pr. dag med 200ml, men nå har jeg gått ned til 160ml pr.måltid, så erstatter jeg det siste måltidet med grøt og vann. Det er grimasjer og ett styr, men samtidig så virker det som hun liker grøt, må vell bare venne seg til konsistens og smak;-)

Hun har vært helt fin etter vaksinen:-) Fikk to grusomme bleier i gårkveld, å hun var litt rød og varm i kinna og LITT utilpass, men i dag så oppdaget jeg en liten tann, som endelig hadde kommet helt gjennom, så da var det nok den. Eller en kombinasjon:-)

Reagerte deres barn på 5 mnd vaksinen?


Ett bilde av meg og Hermine fra Julaften:-)

4 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

06.01.2012 kl.21:58

Ingen reaksjoner på 5 månedersvaksina her.

Så stor hun har blitt:)Hun var jo så bittelita,tenker på bildet av henne i den ildfaste forma;)

Jeanette

06.01.2012 kl.22:06

mammantiljessicaogbenjamin: Ja, der var en bra stigning på kurva, hehehe:-) Hun som var liten såå lenge, å nå har hun tatt igjen hele jengen:-P! Tenkte faktisk jeg skulle prøvd å tatt ett bilde av henne nå, i den ilfaste formen for å sammenligne:-) Er da man ser hvor store de har blitt! Kjenner godt at jeg bærer henne nå jah:-)!!
Mi reagerte heller ikke på 5 mnd's vaksinen, heldigvis :)

Jeanette

07.01.2012 kl.10:35

Susanne: Godt når de slipper det:-)!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits