Sunnmørstur:-)!

Søndags morgen hoppet vi oss i bilen å startet på den lange reisen fra Halden til Sunnmøre:-) Det var en fryd å kjøre helt ny bil! Klokken halv syv på kvelden parkerte vi hjemme hos Mamma og Pappa:-) Etter ca.12 timer i bil. 

Kim og Hermine var helt eksemplariske hele turen, å det var så vidt vi merket at der var noen i baksetet. Helt utrolig! De er nok mer tolmodige enn meg! De fikk være oppe en stund å hilse på Mormor og Morfar, før de tok kvelden. Å begge to såvnet med en gang, selv om det var "ny plass":-)

På Mandagen fikk jeg morgenkaffi besøk av snuppa mi June:-D Endelig fikk vi tatt kaffien på skikkelig, å ikke bare over telefon. Lykke<3 Senere Kom Mormoren min, og Farmor og farfar på besøk og hilste på, koselig:-)

Tirsdags ettermiddag reiste Heine på jobb til kristiansund for 14 dager. han tok Hurtigruten fra Ålesund. han fikk en kjempe fin tur med Nordstjernen, den gamleste Hurtigruten;-) Båt med sjel! Om kvelden besøkte jeg en god veninne Aina, vi koste oss med ost og kjeks å pratet utover kvelden. Fikk låne en barnevogn med henne, supert:-)! 

Onsdagen besøkte Jeg, Kim og Hermine Cecilie og lille Emilie og Elvira, kjempe koselig å se dem igjen! Og morro for barna å få leke litt:-) Brå tok en kaffi med June, før vi dro hjem:-)

Torsdags morgen kom Lille Søstra mi Malin med nattbussen fra Oslo, der hun hadde vært en uke på skole. Vi hadde kaffi date på kjøkkenet, før vi og Hermine dro på kaffibaren og spiste Lunch med June:-) Senere ble det Julemiddag med Mormoren min, nammis:-D 

I dag Fredag, dro jeg og Barna på besøk til Stine og Lille Johanne. Kjempe koselig:-D Koste oss med kaffi og kanelsnurrer:-) Resten av dagen har vi bare vært hjemme, og tatt farvell med Malin, som reiste til Geiranger igjen, nå i kveld. Blir å  slappe av i sofaen fremfor TVen i kveld:-)

Ha en fin Fredags kveld alle sammen!
Ett par bilder av meg og Søstra mi Malin fra i Sommer;-)
 

 

 

4 kommentarer

June

20.01.2012 kl.21:44

:D Aim såo hæppi!

20.01.2012 kl.22:43

the world

Jeanette

22.01.2012 kl.19:17

Anonym: <3

Jeanette

22.01.2012 kl.19:18

June: *SMIIIIIIL* :-D

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits