3 fantastiske uker på vakre Sunnmøre:-)

Det ble 3 fantastiske uker påvakre Sunnmøre:-) Der det har vært full fart hver dag, å jeg har fått treft alle folka mine:-) Der er flere jeg ville se, men med to unger er det ikke bare bare å rekke over alt og alle, desverre:-( Men det får vi ta igjen nestegang, forhåpentligvis ikke så altfor lenge til;-) Vi kom hjem Mandags kvelden, å det var litt godt å komme hjem til det vanlige dagliglivet igjen:-) Nå skal jeg mimre litt om siste del av Sunnmørsturen:-)

Lørdag den 21 Januar: På forrmidagen dro jeg og barna å besøkte Caroline å guttene. Først var vi ute i ett skikkelig surt Sunnmørsvær, og etter hvert gikk vi inn i varmen:-) Kim stor koste seg, og ekstra mye, da der var gravmaskiner og trakorer både i lekevarianter og ekte varianter(rundt huset) ;-)Om kvelden hadde jeg og June planlagt leeenge at nå var det på tide med en liten skål igjen;-) Over ett år siden sist nå;-) Hun kom til meg, jeg fyrte opp i grillhytten, å vi koste oss med ost, kjeks, litt druer å god drikke, før det bar på skikkelig Bygdafest med gjengen:-D GØY!

Søndag den 22 Januar: Det var ett nydelig vær, strålende sol å knall blå himmel, så trillet meg en fin tur. Pappa og Kim også var med:-) Til middag spiste vi nydelig "Boknasild" og Sagogrynsuppe, nammis:-D Slappa av hjemme resten av dagen. Om kvelden fikk vi til og med sett litt nydelig Nordlys:-) Morro!

Mandag den 23 Januar: Da besøkte jeg og Barna Julianne, Markus og Vilde. Silje og Jonas også kom, og uventet kom enda ei Julianne og ene sønnen hennes, KOSELIG<3 Koste oss med kaffi og boller:-)! Om kvelden hadde Jeg og Stine Mari en super koselig date på Bryggen, der vi drakk god kaffi, spiste kake og mimret og prata:-)!

Tirsdag den 24 Januar: Dro jeg og Barna til Hareid å besøkte Monja:-) Hun disket opp med nydelig Lunch til oss! Koset oss MASSE:-D

Onsdag den 25: Dro jeg, Hermine, June og lille Alma til Moltu å besøkte Monica og lille Rebecka<3 Der vi fikk værdens beste frukost! God kaffi, is med non stop og lefser. Fantastisk! Og kjempe koselig:-)! Om kvelden hadde jeg "Cæsar date" med min gode veninne Janette:-) Hun hadde bakt Brownies til jeg kom, nammis:-D Kos, kos kos<3

Torsdag den 26: Da var det "Sjanett dag"<3 Dro til frisøren å klipte og farget meg, der vi tok oss good tid;-) Hærlig!!

Fredag den 27: Mamma hadde fri fra jobb i dag, så vi dro på shopping:-D Fant masse fint til Kim og Hermine på tilbud! Hver sin Skogstad ytterjakke, regntøy og masse annet:-)!

Lørdag den 28: På forrmiddagen dro jeg og barna på Lunch date til Crystal, der vi møtte andre kjekke Mammaer og barna deres også:-) Linn og lille Mathias, Cecilie, lille Emilie og Elvira. Men vi maglet Silje og lille Vansessa, hun ble syk:-( Men vi treffes med barn nestegang<3 Om kvelden ble det feiring av min Farfar sin 80 årsdag:-D Feiret det på lanternen med koldtbord og levende musikk å masse fine folk:-) Etter selskapet dro jeg inn til Melissa mitt kjære søskenbarn, der vi koste oss med god drikke og mimret heeele natta;-) At to stk kan ha det sååå morro, trodde jeg ikke var mulig:-D

Søndag den 29: På forrmidagen dro jeg, Mamma og barna opp til Dagrunn naboen en tur der vi fikk oss kaffi:-) Å jeg fikk endelig se det nydelige badet hennes! Aaaah! Misunnelig!! Om kvelden var det kaffi og kake nede med Farmor og Farfar:-)!

Mandag den 30 Januar: HIPP HURRA FOR HERMINE SOM ER ETT HALVT ÅR I DAG!! Så kom verdens beste June på besøk med en nyydelig kjole som hun hadde strikket til henne<3 Snill og flink<3

Tirsdag den 31: Da dro jeg og Barna til Hjørungavåg å besøkte Ina snuppa, Edin og Emrik, KOS:-D Om kvelden fikk jeg overraskelsestelefon fra heine, som sat på Hurtigruten, så han hentet jeg i Torvika 2 på natten:-) Ikke nok med det, so kom Søstra mi hjem fra Geiranger:-D Vi holdt hverandre med lag utover natten, til vi utrystet oss med fløyter og stilte oss på kaia å tok i mot Heine;-) Hihi!

Onsdag den 01 Februar: Slappet av hjemme hele dagen. DEILIG det også, for en gangs skyld;-)

Torsdag den 02 Februar: Heine og Kim kjørte meg og Hermine til Ulsteinvik, der vi jentene møtte Merete og Markus:-D Kosa oss med god Lunch og god kaffi<3 Om kvelden overrasket Heine oss(Meg og Mamma) Med en stoor Pizza:-D Vi som trodde han bare skulle på en liten biltur;-)

Fredag den 03: På formidagen dro jeg, Heine og Barna på koselig kaffibesøk til June og Per-Inge:-) Om kvelden ble vi bedt på ost, kjeks og vin med ett felles vennepar, Therese og Stian:-) KJEMPE KOSELIG!

Lørdag den 04: Lørdag stakk vi først inn om June, for å hente ett par deksel vi hadde bestil fra Ebay, så opp til Therese og Stian å hente bilen, sååå ut til Aina og Ronny og levere tilbake barnevogna vi fikk låne mest vi var på Sunnmøre:-) TUSEN TAKK!! Så dro vi inn til Janette og Vegard, der vi dro i samlet tropp på Amcarhuset på Bø, for å feire 30 års Jubileum. Vi stor kosa oss fra begyndelse til slutt! Masse folk, masse BRA folk, levende musikk hele kvelden, litt show, å masse, masse gøy:-) Vellykket, med andre ord:-)!!

Søndag den 05: Da hadde vi en rolig å fin Søndag, siden det var siste dagen vår. Dro ut til min kjære Mormor på middag:-) Hun hadde laget nydelig kalkun, med waldorfsalat, sviske og epple blanding, fløtesaus, og kokte poteter. NYDELIG OG EN HALV! Og en perfekt avsluttning på en fantastisk Sunnmørstur:-)

Grunnen til at det ikke ble mere blogging underveis var at jeg hadde god tro på å blogge fra Iphonen min, men etter flere forsøk, der jeg til min store skuffelse oppdager at det kun har vært første linja som har komt med, resten av innlegget har vært borte, bilder og alt. Da ble jeg så oppgitt at jeg lot det ligge, til nå. Andre som har opplevd det?

Bilder kommer i løpet av kvelden! Måtte bare poste innlegget nå, så det ikke forsvant, har brukt en evighet, hihi! Ha en fin kveld alle sammen:-D

 

 

2 kommentarer

wendysinfamilie

09.02.2012 kl.22:51

Så deilig med super tur, høres ut som dere har kost dere masse og tettpakket program :-)

Oj tiden flyr 6 mnd allerede :-)

emkey

10.02.2012 kl.10:05

Va so kjekt å helse på dåkke <3

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits