En kjempe koselig dag:-D

Ja, i dag har det vært en kjempe koselig dag:-) Vips, så var den nesten over! Jeg leverte Kim i BHG til halv ti. Etter det dro Jeg og Hermine en liten tur på Rema og handla. Så dro vi på Helsestasjonen på 9 mnd kontroll med Hermine, der alt var baaare bra:-)

I Lunch tider kom Aud-Jorunn på besøk, fadderen til Hermine, og Tanta til Kim og Hermine:-) Jeg kokte kaffi å dekte på med rundstykker og masse godt pålegg, og litt søtt og godt til kaffien;-) Prata, spiste og kosa oss:-) Menst jeg hentet Kim i BHG, var Aud-Jorunn så snill at hun ville passe Hermine:-)

Så kom Nina, Mille og Leo på besøk:-) Å Vi spiste middag sammen hele jengen. Jeg bakte en laks, å Nina kjøpte ferske jordbær med vaniliesaus til dessert. Vi stor kosa oss:-D Morro å kunne gjøre noe sånnt en helt vanlig Torsdag<3

Tusen takk for i dag:-D <3

 

4 kommentarer

Bra dere har hatt en koselig dag:-) Håper morgendagen blir like bra da! Klem

Jeanette

26.04.2012 kl.21:00

€Malene: Takk det samme:-) <3

wendysinfamilie

26.04.2012 kl.22:56

Høres ut som en flott dag morro å dele matbord med flere :-) Og hørtes veldig godt ut.

Jeanette

28.04.2012 kl.19:25

wendysinfamilie: Ja, det er bare SÅ koselig med middags gjester. Får mye bedre matlyst, når man er flere samlet rundt bordet:-)!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits