Koselig helg, med koselig besøk:-)

På Fredags kvelden fikk vi besøk av Marie, Magnus og lille Mikkel. De ble her fra Fredag til Søndags ettermiddag. På Fredag spiste vi grillskiver, potetsalat, frisk salat og maiskolber med ett par pils til:-)

Lørdag i Lunchtider, dro Heine, Magnus og Kim Frode på båttur og fiska litt:-) Og Jeg, Hermine, Marie og Mikkel dro en tur på Skagerrak å tok en kaffi og hilste på mine gamle kollegaer:-) Til middag spiste vi svinefilet med bacon, rødløkskompott, fløtepoteter og peppersaus. Til dessert kosa vi oss med nydelig Champagne og Jordbær<3 Det ble til og med Cubansk sigar senere på kvelden;-) God stemning, god mat og god drikke:-)

Søndagen var det sol og fint vær, så da tilbringte vi mesteparten av dagen ute på verandaen. Svigers kom en tur å tok en kaffi, det samme gjorde syskenbarnet til Heine, dama og ungene deres. Til middag testa vi ut en ny type fisk, som vi kjøpte i Strømstad på en fiskebutikk. Det ble bakt lange, med gullerøtter og reker, kokte poteter og hollandase saus. Kjempe god fisk:-)! Fra tidligere har jeg bare smakt den i form av tørrfisk og lutafisk.

I går(Tirsdag) fikk jeg besøk fra Sunnmøre, som overnatta til i dag:-) Syskenbarnet mitt Tony var nedover for å hente seg ny bil, og Børre en kompis ble med. Det ble ekte Norsk husmannskost på jengen, pølsegrateng og kokte poteter. Og om kvelden bestilte vi oss Pizza. Veldig koselig at de tok seg tid til å besøke oss:-)

Ellers har det ikke skjedd så mye spennende:-)

Ha en fortsatt fin Onsdag alle sammen!!
2 kommentarer

Høres ut som noen koselige dager :)

Jeanette

10.05.2012 kl.23:08

Tina Cisilie: Ja, det er morro med besøk, å kose seg litt ekstra inni mellom:-)!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits