Regn, Regn, og regn.

Nesten som jeg tror Sunnmøre har smitta Halden! På Sunnmøre er det sol, og i Halden regner det trollkjæringer og tolkekniver!

Jeg og Heine har gjort ett par ærend i Byen i dag. Har skaffet lystett rullgardin til rommet til Kim. Han har flytta på nytt og større rom, og Hermine har overtatt hans gamle:-) Har fått bytta bunadskjorta til Hermine. Oppdaget i går at bunaden var str 74 og skjorta 68:-O Så har vi ordnet diverse annet også.

Til middag laget jeg lettsaltet torsk med sprøstekt bacon, kålrot og gullerot stuing og kokte poteter. Jeg er veldig glad i fisk, og er veldig glad for at resten av jengen også er det:-)!

Nå skal vi legge to trøtte barn her, så blir det å sette seg med beina høgt, å slappe av resten av kvelden;-)

Ha en fortsatt fin Torsdag alle sammen:-)!

4 kommentarer

wendysinfamilie

10.05.2012 kl.22:33

Nam det så godt ut, stuing er så godt... hva gjør du med torsken koker du den ? vi er glade i fisk her og men jeg har så lett for å bare ta laks.

Vi er klare for 17 mai og gleder meg til å kjøpe ny bunad til gullet på salg he he for er vel på siste timene med den vi har nå.

Jeanette

10.05.2012 kl.23:08

wendysinfamilie: Koker IKKE torsken nei, hihi! Den skal bare trekke;-) Koker opp vannet, å skrur ned plata, så trekker jeg fisken i ca 10 minutter?! Man ser at den er ferdig når den enten slipper bena, eller begynner å dele seg, å da fisker jeg den opp av vannet og legger den på ett serveringsfat:-) Blir mye laks/ørret her også, da kjøper jeg fileter med skinn, og den baker jeg altid i ovnen:-) Stuing er nydelig! Denne er bare hvit litt søt saus, som jeg putter grønnsakene oppi:-) Kim sin bunad passe faktisk fra i fjor, hurra! Så fikk han arvet en, som han har til neste år:-) Name it bunad tror jeg det er. Kjøpte en på tilbud til Hermine i fjor str 80, men den var GIGANTISK:-O Selv om hun nærmer seg 10 mnd, så måtte kjøpe ny i forgårs i str 74:-/ Men, men..Nå er den i allefall i boks;-)

wendysinfamilie

10.05.2012 kl.23:14

Takk takk for fisketillberedningstipset skal jammen servere torsk her til uken :-)

Vi baker også laksen i ovnen enkelt og godt :-)

Da har du helt sikkert en bunad til neste år da he he ..

Jeanette

10.05.2012 kl.23:35

wendysinfamilie: Ja, det hadde vært perfekt om Hermine sin passet neste år, hihi! Fersk torskefilet bruker jeg å bake:-) Men denne var lettsaltet, så da trekker jeg den i vann med litt salt. Fisk er best:-D Sååå mye godt tilbehør man kan variere med!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits