Tur til Sunnmøre!

I går klokken halv seks om morgenen pakket jeg ting og tang, barna og meg selv i bilen å kjørte hjem over til vakre Sunnmøre:-) Var litt skeptisk på turen, med tanke på å kjøre i 12 timer alene med to barn, men turen gikk radig og ungene var kjempe tolmodige og flinke:-) Været var strålende, så det var veldig fint å kjøre, å lite trafikk siden vi startet å kjøre så tidlig. Vi kosa oss oppover å stoppa helder flere korte stopp, enn få og lange stopp. Klokken 16 parkerte vi hjemme hos Mamma og Pappa:-) Vi kosa oss først med god grillmat, så dro gikk vi ned til Farmor og Farfar å fikk oss kaffi og kake. Etter ungene hadde sovnet ble jeg bedt med på holmetur med en hel Tjørvåg gjeng, der vi kosa oss rundt bålet med godt humør og god drikke til solen gikk ned. Når jeg kom hjem spise jeg, Mamma og Papoa reker og loff i garasjen, før vi tok kvelden:-) I dag har vi tilbringt nesten hele dagen med Mormor, der vi har spist middag å spist kaker, dessert og kaffi. Helt perfekt dag! Nå skal jeg snart besøke en veninde Monica, som jeg ikkje har sett på leeenge, blir veldig koselig:-)!

6 kommentarer

wendysinfamilie

27.05.2012 kl.23:58

Oj ja det var litt av en tur så godt det gikk fint med dere alle tre på denne lange turen.

emil & oss <3

28.05.2012 kl.19:51

Steike! du er tålmodig! :D

Bra turen gikk fint!

Kose deg masse hjemme!

Aina

28.05.2012 kl.20:38

kjekt å lese at dokke he hatt kjekke daga her i fineveret :-D

Håpe vi kan treffast en dag, so ungane kan få leika sej... han mini her lurte på ka tid han kunne få leike me nå Kim Frode, d e nå so LEEEEENNGE sida ej he leika me nå seie han ... hehe <3

Jeanette

03.06.2012 kl.12:38

Aina: Hei:-D Ja, vi nyte kvar en dag, å stressakje me nåke:-) Før EN gong skyld! Hehe! Ja, vi må treffast en dag, så gutane fe leike, de hadde våre STOR stas:-)!

Jeanette

03.06.2012 kl.12:39

emil & oss: Ja, sånn er det når savnet av Familie og Venner blir for stor, da gjør man det mest utrolige! Hadde aldri trodd jeg noen gang kom til å kjøre SÅ langt alene med begge barna:-)! Men det gikk over all forventning! Takk, det skal vi gjøre!!

Jeanette

03.06.2012 kl.12:40

wendysinfamilie: Hadde aldri trodd jeg kom til å kjøre så langt alene med begge ungene. Men sånn blir det når savnet av Familie og venner blir for stort! Å turen gikk over all forventning:-)!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits